Tabung

30 September 2011

Persiapan

Tak tahu nak mula mcm mane..tak lama da sebenarnya majlis tu..aku pon risau+berdebar jugak..aku xtahu nak mula yang mane dulu..adoi.susah jugak kn.ni bru majlis kecik..belom majlis yg besar tu lg,, pening la. sape nak tlg ni...

List hantaran aku bagi kat dia.
Sireh junjung
Kain pasang baju melayu
Coklat
Kek
Towel
Sejadah
Buah
Bunga rampai
Nasi semangat

Hantaran dia utk aku
Cincin
Sireh junjung
buah
kek/kuih
baju sepasang
kain telekung
sejadah

Mujur la adik beradik aku ramai.boleh r jugak sponsor brg2 remeh tu.hehe...tp untuk majlis besar nanti aku kena beli sendiri la....diorg nak ke tak sponsor duit.kehkehkeh..sbb aku nak beli brg mahal2 ckit time majlis besar nanti.InsyaAllah..

Belum ada pape perancangan lagi pon ni...aku ngah pening nak amik pelamin yg tu ke yg satu lagi..samada nak mekap sendiri ke cmne...cntk ke kalo aku mekap sendiri ek? hehehe..tp xrugi sbb brg2 walau pon mahal aku beli leh pakai lama..kalo upah andam, dia mekap sejam dah byr 100...cm x berbaloi je.....aku rase better aku mekap sendiri...lain r majlis besar t baru pakai mak andam...kan?kan?

Pening ni...bincang ngn family pon belom ag...bks untuk letak brg hantaran pon x prepare satu habuk pon lagi.nak mitak tlg sape...aku jauh dri family.nak balik kg bile ntah ni..ades.pening2...cmne ek..xpe2...relax cammy....ko ni gelabah sungguh la...harap2 semuanya lancar la nanti..pejam celik pejam celik dh smpi masa nya hehehe.............

2 comments:

chiah_ismile said...

haaa...relax2 cammy..moga sume bjln lncar..klw ade seni tgn 2 make up je sndri..ermm..ade plamin??

Cik Cammy Lia said...

hehehe chiah..mekasih :-) doakan ye
ala mini pelamin je.bukan pelamin cam bersanding tuh kihkihkih