Tabung

29 January 2012

REPOST - Mohon Perhatian

kepada kawan-kawan yang tinggalkan jejak pakai web geng blogger, sowe lah ai xmampu nak akses yer..kat opis blog web tu.. so kalo ai x jenguk balik kamu, jgn kamu marah ea. bukan kehendak ku begini..tp memang dh xleh akses huhu.ampunkan saya okeh... lepas ni tglkan jejak link blog kamu yer . kerjasama anda-anda semua amatlah dihargai.terima kasih :-)

4 comments:

CIK MAY said...

yg perakuan bujang tu bukan ikut keje swasta atau gov..tapi ikut pej agama negeri masing2..ade negeri mintak..ade negeri tak mintak...tapi CM standby je mintak tunang buat..sbb tak kan nak ulang-alik KL-pahang semata-mata kerana ketas sekpeing tu je kan..;)

any feedback/soalan boleh drop komen kat entry CM ye..sbb CM tak sempat nak berbalas2 komen kat entry..;)

CIK MAY said...

em..kene htr sebulan sebelum tarikh kawen..cube tny pej agama negeri tpt pengantin pompuan..sbb surat tu takde kene mengene pun keje gov ke..kontrak ke..

CIK MAY said...

eh..da tgk ke kat fb..haahaaaa....takpe la....pe name u kat fb?

Shahazrin said...

tinggal link kat sini la..