Tabung

21 June 2011

Business Discover

Assalamualaikum.fuuuuuuuhhh... lama sungguh cammy tak menceloteh kat cni...selalu je sbnrnya nak update tp perasaan malas tu lebih bermaharajalela, gnilah jadinya hehe..mintak maaf mintak ampon ye...alaa cammy tahu, mcm la korunk rindu sgt kat cammy kan..cammy je yg perasan bajet ada org nak bace sgt entry2 cammy hahahaha.....


okey2, sbnrnya ni cammy nak war-war kan pada kawan-kawan...sapa-sapa yg ada buat bisness mcm mknn ke, jual pakaian ke, buat mekap ke atau seangkatan dengan nya..jom lah join Majalah Pengiklanan yg pakcik cammy buat..InsyaAllah dengan buat iklan ni, ramai yang akan sedar akan kewujudan produk2 yg telah kwn-kwn jual tu..then leh r tambah rezeki.hehehe..skrg ni pakcik cammy ada buat harga promosi...so mmg murah2 la caj untuk setiap pengiklanan yg kwn2 nak tu...


xramai sbnrnya anak melayu yg berani bukak bisness ni...tp pakcik cammy ni jenis sukakan cabaran hihi... kalo bukan melayu nak tlg melayu, siapa lg kn...kirenya kite give n take la kn..hehehe..so kepada sape2 yg nak iklankan tu..boleh la inbox terus pada pakcik cammy yer kat trimugsgroup@gmail.com @ FB trimugs@gmail.com @ ke web http://www.businessdiscover.com.my/ . apa-apa hal korang gtau cammy yer :-)


chow.....sorry xleh nak celoteh pnjg..ade keje..

3 comments:

adan said...

susah nak cari melayu sukses dalam bisness.. kadang sy rasa tercabar bila customer tanya saya..

"adek,bos melayu ke?" customer
"biasa la kak,cina" saya.

Solihin Zubir said...

bagusla sbb tolong melayu..
melayu pun, jgnla lpaskan peluang ni.. hehe..

fatin hanani said...

hehe semoga business cammy semkin berjaya :D