Tabung

22 April 2012

Eh..Mana Dashboard....

Selamat pagi kawan2... Assalamualaikum..

Susah betul ak nak update kan...selalu bukak blog ni, ak duk BW je..nak buat entry memang ak malas sebab ak xtahu nak tulis ape..nak buat ayat pon susah..tp time buat karangan zaman sekolah rendah dulu pandai sangat..ak paling suke kalau cikgu suh buat karangan FAKTA.. kalau karangan bercerita memang aku fail ckit..sebab ak bukan kaki suke imejin..susah kan..hehe..

berbalik pada niat asal ak tulis entry arini...nampak sgt dh lama xbukak smpi xtahu blog ni dah berubah..ak dh xjpe cmne nak buka dashboard..dh cmne ak nak BW cmni..boleh x sape2 gtau ak kat mane butang benda alah tu...adeii...



okey dh alang2 ak duk menulis ni..bek ak teruskan jelh..utk pengetahuan semua, bos ak rini xde..dia pegi Jakarta ada tugas rasmi..so ak rilex r rini..tapi ak rasakan, ak bakal jadi pengganti PA yg bercuti tetiba arini. xpelah ak kena kerja dengan ikhlas kan..Xlama lagi ak pon nak cuti panjang, so maybe perlukan khidmat org len jugak tok ganti ak..so ak kena redha lah..hehe..semoga bos yg bakal ak jaga ni, mood dia x ngade2 lah kan..ahaks..sile bagi kerjasama yg jitu dengan ak kalo nak ak keje ngan ikhlas...wahh siap ugut tuh hahaha wakakaka..

ak nak kongsi cete ni, korang bulan 6 ade masa free x? ada sesapa time tu pegi terengganu bercuti ke atau wt ape2 jelh...hehehe...ak nak jemput sesapa yg berada kat terengganu time cuti skolah bulan 6 tuh datang umah ak..ade kenduri kendara ckit..xbesar pon.hehe..tp kalo rasa nk mkan free meh la dtg..ahaks..

hmm..okey pasal entry sebelum ni kan, nanti ak sambung bile ak ada mood nk sambung ye..alaaa kisah pasal seorang isteri tuh..masih ade cerita panjang yg masih belum terungkai hehe..cewahhh...


ni ak nak komen pasal budak UPSI yg jatuh bangunan tu kan..budaknye comel sgt, muka bersih je..ak pasti ade something yg berlaku kat budak tu sebab mustahil dia akan bunuh diri..susah jugak kan bile ade gangguan makhluk halus cmni..yelah x pasal2 org pandang serong pada mangsa..xkan lah budak pakai tudung labuh cmtu nk buat perkara yg dh tentu dilaknat Allah kn..so berbaik sangka lah pada Arwah.. Semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beramal soleh dan segala amalan kebaikan beliau akan dihitung di akhirat kelak..kita sndiri pon xtahu cmne cara kematian kita kan.so doa2 lah semoga kite tidak diaibkan sedemikian rupa.. Nauzubillah..


Update (24/4/2012) - akhirnya dh jmpa kat mane dashboard..dia dh tuko wajah.n ak pilih utk stil ke wajah yg lm.xnak la dashboard baru huduh hehe

3 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. bos xde.. pe lagi enjoy.. hehe

dashboard blog spot ne memang kadang2 problem siket kn :)

Hilas ein said...

Bygkan, anda bermodal USD5000/RM17000 dgn pulangan 24% sebulan. Bermakna, Setiap bulan anda akan mendapat +- RM4000 sebulan. So, 4 bulan dah balik modal. Bulan seterusnya, anda kaut keuntungan!!. Lihat Screenshort tu, ROI diberi ialah 6% seminggu. Bermakna 24% sebulan. call/sms saya 0172275870 sesiapa yang berminat.tq

Hilas ein said...

Bygkan, anda bermodal USD5000/RM17000 dgn pulangan 24% sebulan. Bermakna, Setiap bulan anda akan mendapat +- RM4000 sebulan. So, 4 bulan dah balik modal. Bulan seterusnya, anda kaut keuntungan!!. Lihat Screenshort tu, ROI diberi ialah 6% seminggu. Bermakna 24% sebulan. call/sms saya 0172275870 sesiapa yang berminat.tq