Tabung

13 June 2012

Hari Bahagia..Telah Berlalu

Assalamualaikum...

Selamat makan tengah hari ye kawan2..
Memang jenis ak kn, suke update gap berzaman2 hehe...so sesape yg lawat blog ak, n then rase bosan...ak memang xkan salahkan korunk..hikhik..

sape-sape yg masuk blog ak rini, akan di sajikan ngan gambar2 ak..korunk mesti xpenah tgk kn pic ak sblm ni kat blog.so arini ekslusif ak nak tunjuk pada korunk wajah ak.haha.. (bajet cam artis jer,ada ke org yg nak tgk?) xpelah kalo sape2 xnak tgk tu..plis skip lah ye.hahaha...eh ape lah ak ni.tulis ckit gelak..tulis ckit gelak.. ada penyakit hepi plak ke skrg? adeii..macam2 ragam kn..

okey2 berbalik pada tajuk....mcm ari lain x bahagia je kn...sengal btl...xpelah.. anggaplah ari tu je yg plg bahagia dan mungkin sekali seumur hidup. I'Allah..Mudah2an di permudahkan semuanya...korunk tahu x, ak sbnrnye dh jadi isteri org.hehe..kalo dikira,dihitung,ditolak,bahagi...arini genaplah 12hari ak bergelar isteri kepada suami aku..hmm..nak kate hepi tu memang lah hepi..sebab dh ada laki skrg kn..dh xperlu rase takut2 lagi da.nak kua ikut suke hati pon xde sape nak marah hehe...

tapi kn..ak plak yg rase pelik.hehe.kadang2 cam x caye dh kawen, boleh duduk sesama, gurau2 melampaui.. betul ke dah kawen ni..hehe..siyes..permulaan ni mmg sukar tok percaye..korunk yg belom kawen pasti akan rase ape yg ak rase ni..dulu buat pape sensorg je..duk umah sensorang..skrg tgk tv berdua.leh men geletek2 lagi kau.jgn jeles ye..hahahaha...

tapi yg buat ak xpuas ati ngan husband ak ni...dia kaki game..susah la nk bendung pangai dia tuh..geram tersgt geram tau.langsung x rase cam pengantin baru.bile dia dh ngadap game tu, ak pon dia xlayan..huh!! nk dijadikan cete lah kn..

semalam...dia cuti...so dia duk kat umah jelh.ak plak keje..blik keje tu...ak hulur lah tangan nk salam (kate nak jadi isteri mithali kn.hihi) tapi boleh dia wt xlayan...asyik dgn game dia je...memang ak angin lah..memang ak blahh gtu je...ingat blk keje, blh hepi ckit.ni x...mkin tension bile tgk dia mcm tu..terus ak tukar baju, masuk dapur masak2...mmg lgsg xtego lah dia..dia pon xtego ak...kalo korunk sakit ati x.huhu.bukan nye nk dtg tlg kat dapur ke ape ke..dh la dia dh rehat 2hari kat rumah..dh siap2 masak..ak lgsg x pelawa dia mkn. pndi2 lah dia amk sndiri nnti..kalo agak2 men game tu dia leh kenyang xtahu lah kn.huhu..pastu ak terus masuk bilik..layan fb jap kt hp.pastu tertido...pas mgrb tetibe rase cam ade org men sentuh2...upe2nya dia dtg pujuk ak..mencikk tau..baru nk lena dh kena kacau...tahu plak dia aku majuk..hehe...mujur reti nk pujuk..kalo x,mmg smpi pagi lah ak tido..lantak kau lah mkn ke x..boley gtu??hehehe....

SKIP..

pastu dh siap2 mkn seme, ak sambung ikat riben tok goodies.nk bg kat kawan2 opis husband ak..sorg2 buat penat wei..laki ak...sambung men game..mmg xde life lah husband ak tuh..risau betul ak.cmne nk dpt baby gni gaya...kang ad ak sorg2 yg layan baby..adoii..dia ad mtk ngn ak nk bli xbox..mmg ak xbgi lah...xde xbox pon dh mcm ape duk layan game..smpi ak nk tgk tv pon xdpt..ak skrg ni dh buta dunia luar tau korunk..kesian x?? huhu...pas dh siap semua..bajet nk tgk euro..haha.last2 tetido...


kol 1lebih tersedar,,,,jeng..jeng..kena kacau lagi....wakakaka..
okey bye!!...psssttt sape dh nikah paham2 jelh... Assalamualaikum...jom layan pic sekeping dua..

(gambar telah di remove..hehe)

5 comments:

cikwahidaidris said...

Selamat Pengantin Baru ;)

Mak Wardah said...

Salam Kenal. Selamat Pengantin Baru...Nanti Cammy Lia tu pakat2 main game sesama. Sweetnya pengantin.

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh dh kawen ? hehe. selamat pngantin baru sis ! heheehee.. untunglahh asek kene kejut je. wakakkakaka larikkkk* :p

syafiqakarim said...

selamat pengantin baru ya.
tahniah

fatin hanani said...

hehe selamat pengantin baru..
hehe awai2 ni maybe si suami rasa hidp dy msih bujg kowt..tetba ja da bini kan..tu yang telupa skjp,,hihi..bila dh teringt tu dia pujuk la hehe :D