Tabung

24 May 2012

Eh?????????????????? Apa ni...?

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..
dah kenyang ke masing-masing oiii....makan pe ye thari tadi??sedap x lauk yg korunk masak tu?hehe. kalo xsedap pon, kate lah sedap ye dok?kalo bkn diri sendiri nak puji sapo lagi..hihihi....

eh...ak kan...selalu lah bace blog sorang minah ni..tapi tu dulu r...ak rase last ak tgk dia tulis entry taun lepas kot..hehehe..gile pork bz minah tu..dia xtahu ak ni stalker hebat kat blog dia..bukan pe..ak suke bacee karangan dia tu..sempoii sangat2...pahtu suke kutuk/sakat adik dia...korunk pelik x, adik panggil kakak dgn panggilan 'adik' ? hehehe..dgr mcm lucu je kan..ahaks..tapi itulah minah itu...sebab tu ak suke...kehidupan dia dgn keluarga dia je..masing2 sporting..

ak ade gk masuk blog dia tapi xde entry baru langsung..bosan hidup ak tanpa bacaan blog dia.. korunk tahu dia buat ape selama dia x berblog?? adeiii...pandai betul dia merahsiakan hal penting daripada stalker dia . ishh memang xpatut lah kn...hehe (ak ak kesah, kata minah itu kepadaku) wakakaka..ko ingat ko org penting ke cammy..semua nk kena repot kat ko dulu hehe.. arghhhh TERMALU sgt saya di ctu ye..bajet cam org heran lah kan...

eh okey2 berbalik pada cerita dan kisah minah ni semula..agak2 korunk, boleh teka x sape blogger yg ak maksudkan nih? kalo leh teka, memang terer lah kn.hehe..bagi 10 markah penuh..hahaha..ish...ak cume nk gtau.sebenarnya..dia Kawen Beb....bulan Januari lepas dia tunang..pastu minggu lepas dia KAHWIN..x sangka ak..dalam diam...memang bagus kan..kalo ak lah benda yg hepi cmtu kalo boleh nk satu dunia tahu..hahahahaha...tapi dia nikah buat majlis kecik2 je katanya..ikut pada tulisan di blog dia lah kn...ak xde plak nk watsup dia tanya ke ape..sbb ak xde no tepon dia..hakhakhak...

pape pon tahniah r KILA & KerOL atas perkahwinan korunk ni.. ak tahu ko memang xtahu ak stalker hebat kat blog ko..ak pon tahu ko xkan bace entry yg ak khas kn tok ko ni..ak ikhlas buat sebab ak rase ak suke ..dan ak hepi bile bace tentang kehidupan ko dan family...cume 1doa ku , ko dan hubby sentiasa bahagia dan mampu menjalani kehidupan suami isteri sehingga akhir hayat..dapatkan baby yg comel2 ye..nanti dah dpt baby, jgn sorokkan drp pembace blog ko plak eh.hehehe


ni dh lepas fasa , boleh r pahni ko aktif berblog blk yer.. TAHNIAH lagi sekali.. chaaaaooowwww!!!!!

4 comments:

kata kila said...

oi. aku baca ni. boleh pulak time2 mood aku nak stalk blog org datang bloglist ko paling atas dan terkini update. aku click la. pasal aku pulak. ni yg rasa nak terjun kb mall ni. malu ya amat. hahahahah.. bagi lah num hp boleh wasapp yaw

btw thanks sangat!!! mak terharu noks

Cik Cammy Lia said...

hahahaha...oit2..ak baru je post bape saat..cpt ye ko dh komen. hehe..kebetulan kn..thanx sudi bace

Athirah Rosli said...

siyes best.. cntik r baju kawen dy.hohohoh.. care dy menulis pn cool je.haha

farizah zin said...

jemput gi blog saya and be my follower..ada giveaway!!

www.obsesikraf.blogspot.com
www.farizahzin.blogspot.com