Tabung

04 July 2012

Pakcik Naik Gila

Assalamualaikum....

selamat pagi kawan2...arini awal kn ak update.hehe...perah otak ni weii nak tulis ape benda la dalam blog rini..hahaha..tadi ak ad BW kat satu blog ni....ade ternampak satu video uishh gile memang gile jugak la.. pakcik tu macam kena rasuk je...kejadian berlaku di Sen Q kat sabah kot.. korang tonton dan nilai jelh sndiri..yg xbest sebab xde adegan seterusnya hehe..nak gak tgk ape kesudahannya..adoii..ad sape2 mempunyai rakaman kedua video ni? hehehe..jommmm layannn

http://www.duniarealiti.com/2012/07/senq-penipu-tak-pasal-pasal-uncle-ni.html#axzz1zddjShbU

haaa..tu link blogger tu..sile klik la ye....

5 comments:

Zalin Mansor said...

kelakar pun ada tengok gelagat pakcik tu. kita pun xtau punca sebenar dia naik angin. xtau la apa kesudahannya. tapi lagi elok kalau diselesaikan cara yang elok.

hairy said...

haha kena histeria tuh..haha

kata kila said...

takut pula nk tgk adoi

Yasmin Aris said...

marah sgt tuh . hahah

Anak Wak Mail said...

pak cik tu ok ke tak??takutt..