Tabung

26 July 2012

Alamak ....Terkena Sudaa..

Assalamualaikum..

mak aihhh lama betul tak update..selalu je bukak blog ni..jadi silent reader..kalo ad yg menarik, ak komen la.kalo ak mls..ak bace je then klik pangkah.hehe..pose2 ni kudrat nak menaip x bape nak ada lah kwn2. hukhuk..arini tetibe di gagahkan juga sbb nak cete pasal kejadian ni.adoii...mslh problem betul lah hehehe..

segalanya bermula slps ak komen kat page Mazidul...dia tulis pasal mamat sepah yg kuang ajor ngan wartawan..ak mmg dh bace dari awal..print screen twitter yg mazidul letak tu..so ak pon komen la bg pendapat ak.kahkahkah...bajet cm org boleh terima la kan..skali ak kena hentam ma..adoii..kite komen sbgi pembace kan..kalo x xpyh letak kotak komen tu..skali org yg ak komen tu pon bace ape yg ak komen..ape lagi..kena sound la ak..hakhak..lucu je aku rasa..wartawan dah tentu bekap wartawan kan..2 2 jenis lantang.. so ak xkisah la..abaikan je..ak cume bagi pendapat je..ak rase x perlu kot ak mintak maaf...sebab ak bukan maki dia pon..masa ak komen tu ak letak je link blog ak..agak2 korunk..dia akn masuk x blog ni? hikhik... xpelah..kalo dia masuk pon ape slhnye leh ramaikan kwn ye dok? hehe.. Hai Haz*** dan Mazidul..jgn ak jadi main topik kat blog korunk plak ye..ak xsuke publisiti murahan ni...pleaseeee..hihihi..ak insan kerdil je beb...

ak pon mls nak pnjg2 kan cete ni..bosan la..bulan2 puasa plak ni.niat lain, tapi lain jadinye..hehe..itulah ko cammy sape suh komen pasal kawan baik Mazidul..kan dh kena..padan muka ko..ahaks..AAK...ok2..dh la..ak dh penat ni..smbung lenkali lah ye..love yawwww... :-D

5 comments:

Syira said...

salam

lebih suka diam je..

Shawn Razaleigh said...

hang komen apa je pun? awrr

Hilas ein said...

tulahhhh

MAY said...

WAH..KENE PANGKAH KE?MANE2?NAK TGK..;)

NAK SCAN JUGAK KE?PANTAS..;) BR BRP WEEK?

PinkUmmi said...

salam....

singgah sini n folo