Tabung

07 March 2016

PAMPERS PERCUMA LAGI

Kali ni PETPET plak yang sudi bagi aku hadiah..semuanya misteri2 je kan...Tetibe je depa hantar.. Buat aku keliru..ececeh..haha..

Sebenarnya aku pon dh lupa, bila masa aku isi borang untuk sample pampers ni haha..Mesti dah la benar ni..Alkisah semalam suami aku cuti, tetibe dia mesej cakap ada slip poslaju sampai kat umah. Aik?? aku dh kompius da..Apekah itu? Sebab aku takde beli barang on9 pon..Hairan sungguh..Dah 2x tau tetibe je brg smpi mcm ni, buat aku takut..Hahaha..Mana tau ada org buat jahat ke kan?? ekeke..suka negative tau kan?? No..no..no..


Aku duk berteka teki ngn suami aku semalam..apa benda la ni, siapa lah hantar ni..membuatkan aku x sbr nak p amik...Kena gak tunggu esoknya baru blh amik..So arini aku time lunch terus keluar sambil2 memang ada nak pos barang kat pos laju tu kan..Kebetulan lah tu..Hehe.


Bila nama dipanggil tgk bungkusan agak besar..Alamak, apa benda ni..Sape plak yg baik hati tetibe bagi aku hadiah tp x maklumkan terlebih dulu ni..SUka nak buat surprise hehehe..Jln laju2 masuk kete, dgn rakus terus aku koyak plastik pos laju tu..Bila buka je, tetibe terpandang paperbag PETPET.. Lor, pampers rupanya..Hehe..Alhamdulillah..Kali ni bukan 4pcs tau tp 10pcs yang jenis tape dan 2pcs yg jenis pants..hehe..terima kasih banyak ye PETPET.. tak sangka sungguh rezeki untuk #BabyAlma rupanya...Aku memang dh lupa terus da bila aku ada isi form apply ni.haha...


Apa pon, terima kasih sekali lagi lah...Aku memang suka PETPET nih...Tp untuk babyAlma aku rasa aku belum pernah guna lagi..Boleh la cuba tgk keselesaan babyAlma mcm mn..Hehehe.. Alhamdulillah..Syukur kepada Pemberi Rezeki..


Korang taknak cuba ke dapatkan barang percuma mcm aku?? hahaha..Jimat la untuk 3,4hari kalo 12pcs tu kan?? hahaha..

Ni lah yang aku dapat..

Sedikit kata2 aluan untuk aku hehe..




comel paperbag dia...dari jauh dah nampak hehe




yang ni 10pcs size M


aku sbnrnya x bape suka jenis pants tp org bg ak amik jelh..haha...mujur 2 pcs je

12 comments:

Maria Firdz said...

Seronok dapat yg percuma...

shalimar yusof said...

nak jugak lah

YieN said...

Kite pon pernah redeem 2 kali aritu, haha~~

Asha Lya said...

Yg pnting prcuma kn..best apa hihi

IQ = Iez Qis said...

Ari tu IQ try apply yg drypers touch tu...berapa lama ek dapat? lagi satu dia hntr by poslaju ek? bukan pos biase? heee..

pet pet ni IQ xtry lagi dekat Qa'id...kalau sesuai, memang tukar..hahahaha!!

Safirul Amar Azmi said...

Alhamdulillah...rezeki...tahniah beb.rezeki anak..tambah anak lagi...lagi bertmbh rezeki

Nabila Syifa said...

wah..bertuahlah

Mimi Azirah said...

Kadang kadang bila kita request free sample nih isi memg dh lama...tup tup tup smpai kt umah mengejut...hahaha

adianiez AIDA said...

alhamdulillah :)
now ijat pakai pantz aje, mila.
sebab da besar.
payah nak baring kan dia if x pakai pantz.
murah rezeki alma :)

Dunia Zumal said...

Wah, tahniah yer. Untungnyer

Aku Penghibur said...

wahh bestnya dapat percuma ...tahniah

Nadratul Syazwana said...

Memang untung dapat yang percuma. Pampers sekarang mahal kot T_T Kan kannnn.