Tabung

22 December 2010

Kau Nak Mampos Ker?

hahaha....tgk tajok cam nak gempak je kan..
hatdoiii...cammy2..kau ni mmg suke publisiti murahan an an...
p mampos la kau...ahakss..
sbnrnya entry ni xde kaitan pon ngan tajuk..hikhik...
arini awal2 pagi lagi aku tgk atas meja bertimbun surat keluar...adoii...bos2..xleh bagi aku free kejap ke..?
penat la...haha..smlm keluar p tgk wayang Aku Masih Dara..Ishhh...
Xleh nak terima la Pembawakan cerita by Diana Amir tu..mcm melampau jelh..
dah lah aku mmg xsuke Kau, DIANA AMIR.wah3..
Sampai Umh kol 12.30 mlm...serammmm jerrr...
parking kat basement lak tu....aku lari2 anak menuju ke lift.hihihi
xsangka kan Cammy ni penakut upenye..keh kehkeh...
kalo korg2 sme pon mesti takut jugak an an..jln sorg2 memlm..
kang tetibe ade lak sore yg panggil2...hahaha.....
Td...buke FB jap...terkejut aku...BFF aku sorg ni...upenye dlm diam...
Dah ade Blog jugak..haha..usia blog dia sama cam aku jugak..adoii..  Kinot Awi...
Kau tiru aku kan..sebokkk jaa kau..kah kahkah...
Pasni sebok berblogging la plak kiter...
hepi sgt2..sebab dia tulis sal BFF dia...iaitu aku lah..kahkah...
terasa dihargai nye lah...Thanx Kinot Awi..
AKU SAYANG KAU JUAK...Jgn kamek sik tauk ... okey :-)
Balik semula cete smlm....dijadikan cerita...jengjeng jeng jeng...
aku bwk kete...dalam kete tu ade 4 gadis sunti...yang comel2 belaka..hikhikhik...
(kau xyah perasan la cammy, muke cam kerang xsiap jer.hahaha )
aku nk anta 3 dara pingitan tu ke cyberjaya...
then punye la laju aku bwk kete kan... 180km/j...
( sile2 bygkan camne gaya aku bwk k )
jln tu mmg aku xpenah lalu pon, tp smlm gatal lak nak cube..
tetibe...jln kat depan aku tu gelap jer ..tp..yang aku heran..
aku xde plak terdetik nak perlahankan kete tuh..leh plak aku makin p tekan minyak..
tetibe.....



aku bajet tu selekoh .....aku amik lap... ( tol x aku tulis tu,abaikan je kalo slh k )
upenye tu jln mati.....kat depan tu hutan ade jln nak siap kot....
aku punye la brek mengejut..mengucap pnjg aku duk dlm kete tu...
mujur lah lubang kat depan tu xde dlm mane..
hbs kete aku xtahu la smlm bunyi ape..kuat gile.
arap2 syg ku tu x majok la..sebab mama dia ganas sgt..huhuhu
dan mujurlah jugak kete tu x mati kat ctu..dah la gelap gulita.xde 1 kenderaan pon lalu
uwaaaa.....dh nak nanes ni...
aku pon ngan selamber wt jelah u -turn..
dlm kete tu kiteorg x hbs2 ucap syukur..
katakan lah jln mati 2 kan..sebenarnya gaung..
korg byg2 kan lah ape yg akn jadi kat kiteorg..
Cnfirm arini korg bace kat Metro muke depan tau...
tp alhamdulillah semenya selamat ...amin...

sorry yer kwn2..pagi ni...aku tulis en3 berjela2....sile jgn bosan k..
hahaha...daaa


5 comments:

intanurulfateha said...

beraninye drive memalam huhu

Cik Cammy Lia said...

mmg selalu drive mlm..kdg2 sorg jer.xtahu la cmne leh ade keberanian tuh huhu..thanx tgk blog cabuk ni yer intan :-)

nur aisya humaira said...

giler mu milaa....bahay giler....!!!ishhh22...

Cik Cammy Lia said...

hoho.....tu la psl...takut dowh

Jejaka Kaki Besi said...

wahhh