Tabung

21 December 2010

Salam perkenalan

salam semua.
xsangka plak akhirnya aku akn terjerumus jugak dengan dunia blog nih.
semuanya bermula masa aku terbuka PC budak opis aku.
aku ternampak la kat history dia punya web tu ade pasal byk blog2 yang selalu dia ikuti.
then aku bace la...
blog 1st yang aku terjebak dan buat aku tertarik nak terus bace blog2 org ni adalah blog http//www.katakila.com . aku ase tertarik sgt ngan gaya tulisan dia yg selamber n sempoi.hihi..
regards to kila tanpa disedari sebab wt aku terjebak ngan dunia ni..hihihi...
lepas tu...dlm byk2 blog yg sll kila tu follow, aku pon turut gak polo..then aku terikat plak dengan blog http://www.eykameow.blogspot.com/, http://www.hanalovenest.com/ dan seangkatan dengan nya.. hihihi..adoii byk btl blog yg telah aku ikuti sepanjang 2,3 bulan aku jadi pembaca yg setia. kadang2 aku bagi komen kat diorg punye shoutbox tu..ahakss...
dan yang terbaru aku bace blog si lelaki agk2 macho la.haha...dia ni kire 1 tempat asal dengan aku jugak la..
http://www.terbangtinggitinggi.com/ ..korg bace la blog dia..mmg byk gk mende yg dia nk je berlucah..tp kire okey la..aku gemar gk bace.hahahaha....lepas tu aku bace blog si awek dia yang comel lote..aku ase geram je tgk awek dia ni...dh la suke posing pastu suke wt muncung2 mulut mcm si eyka meow. hihihi..muke diorg pon ade iras2 gk kot..cube korg perati elok2..ahakss... http://duniasigadisbunga.blogspot.com/. korang bace blog dia pon best jugak tau :-) penuh ngan perasaan dan air mata..hehehe..

agk2 bile la aku nk hbs membebel nih..1st en3 pon panjang2 mcm ni..adoi...next en3 plak r aku nk perkenalkan lagi blog2 yang sll aku polo.hehe.....

see yaa....selamat berkenalan semua

2 comments:

Anna Boleyn said...

hye mila!!yep yep still ingat.

wah~ finally! buat gak blog kan. welcome to the blogging world.. :)

cammylia said...

hehe anna..tunjuk la ajr yerp..adoii mila xreti nk taip2 cete ni..cam skema lak rasa ayat...haha
thanx yerp singgah