Tabung

10 May 2012

Perfume Original Rejek Botol II

Assalamualaikum ...

Selamat pagi kawan-kawan....

Lama tak ak x update blog ? Sebenarnya tiap2 hari ak on9,cume mood untuk taip entry memang zero..sebab idea ak untuk menulis memang susah nak dapat..Arini pon ak gagahkan otak untuk mengepam ape patut ak tulis..kalo x blog aku akan kusam tanpa sinaran entry.hehe..Sekarang ni ak xtahu ape ak taip..ak tak tahu lah korang akan paham ke ape ak cube sampaikan ni..kalo agak2 ayat berbelit tu korang maafkan lah ak ye.. sebab ak menaip ni tanpa menoleh ke belakang da..haha..

korang sebelum ni ak ade up entry pasal ak jual perfume kan..So arini,sekali lagi ak nak cete pasal perfume original rejek botol ni..harap korang x bosan ye..arini ak cume nak tunjuk perfume mane yg ade dalam stok ak..yg mane xde tu korang kena order dulu lh ye..sebab ak akan amik order based pada order sahaja..

dipersembahkan :











kalo korang berminat nak beli, korang boleh hantar emel kat ak ye hilasmiela@gmail.com. kalo nak order pon boleh...tapi bagi yg order tu, kalo cnfirm nak korang kena bagi deposit dulu tau..

okeylah...ak nak chow dulu ye...

nota: eh cmne nak wat entry stickypost tu ye??sape leh ajar ak, sila komen ea..tq

5 comments:

nazirah said...

wah bestnye.. .manyak tul minyak wangi huhu ;)

Dee said...

fuh...mesti susah nak pilih ni..byk pilihan..

Elih Japahar said...

Banyaknya perfume...^_^

Elih Japahar said...

Muka comel tapi mcm pemarah je..siapa tu? sabar k..sapu perfume sikit kat dahi tu..

Cik Cammy Lia said...

elih : awk ckp kat sape komen atas ni?xphm la ttbe je huhu