Tabung

09 December 2012

Bukan Senang Nak Menjadi Penulis Blog Tegar

Assalamualaikum...

amik ko, panjang betul tajuk aku arini kan..hehe..ak sebenarnya xde ape pon nak tulis..tapi tangan mcm gatal jugak nak create entry.hehe..

Susah jugak kn nak suh org dtg kat blog kite..aku sedar la aku ni sape, dh la susah nak up entry, pastu kalo BW sll x tgl jejak.cmne org nak tahu kan..Kalo tgl jejak pon setakat 2,3 blog jer..dorg pon xde plak dtg blog aku tglkan jejak ke ape...kdg2 mmg mcm frust jugak lah.yelah..cmne ye nak jadi blogger yg dikenali, yg org selalu dtg komen, yg boleh buat org rasa,kalo xsehari x bace entry ko, dia bagai nak gila..ececeh. haa smpi gtu skali kan.hehe..kadang2 aku mmg jeles..bukan pk sgt pon pasal duit iklan Nuff tu..Iklan tu macam x membantu aku apa2 pon pada aku (buat masa ni lah) ekeke..Nuff jgn marah ye..hihi..

Aku cume nak kenalan dari alam maya je..Yelah skrgnya bila kuar org kenal. Eh tu sis Cammy Lia lah Eh, tu blogger terkenal lah..hahahaha...kuat tol aku berangan kan..agak2 kesian tak bile ada perangai mcm ni? hihi.. Bukan niat nak berlagak ke apa bile org kenal, sekurangnya rasa lah dihargai hidup di atas muka bumi ni.hehehe..lagipon sng je nak dpt benda free kan.hehe..tiket wayang free la, tgk konsert free la..semua org nak sponsor ko je..kan ke bagus mcm tu..Jimat duit aku, yg mmg dh xde duit ni hahaha..kihkih...kesian kn.. ahaks.Dah tu cmne lagi aku nak buat..cube korunk ajor aku..

Dah la idea nak tls blog sll je xde, ilang..xtahu nak tulis apa.ada hati je kn nak suh blog ak terkenal.. Aku cuba untuk buat 1 entry 1 hari sekurangnya tapi ntah la..aku mmg tidak di lahirkan sebagai penulis la gamaknya..hehehe..xpelah..mungkin bukan ini rezeki aku kn..redha jelh :-)

7 comments:

kata kila said...

kila tak pernah dapat tiket free :(

Cik Cammy Lia said...

hehe sm lah kite.bkn takat xleh tiket free..org knl pon x ekeke

Anna Boleyn said...

Hehu..memang susah nk jg blogger tegar. Ntah lah.. dulu masa keje wish yg kite ni x keje nak bblogging puas2..tp bile da x keje..still malas jugak nak update. Tengok tv je. Hehe maybe dah tak de mood kot nak blogging.

Miss_Yana_Afi (",) said...

Hahaha... Puan Mila, bila due?
Bestnya x lama lagi coti panjanggg... (^^,)

Rashid said...

assalam ..

Penulis blog tegar? adoii .. kalau ada masa dan ruang serta minat boleh le kot jadi penulis blog yang tegar. hehe ..

saya ni berblog sekadar berkongsi sesuatu je.

psstt sebenarnya jadi blogger ni okey juga. Dapat ramai teman dan kenalan maya .. seluruh negeri boleh jadi kawan kita. Apa yanbg penting ikhlas dalam berkawan. Tak rugi tau ..

Shima Mazlan said...

hai .. btol apew yg awk ckp .. sama la ngn sy .. tapi sy ikot aty jew .. klu rase nk hapdate .. sy hapdate .. klu x .. dekat 2 mggu x hapdate .. sy dh follow awk .. jom la ke blog sy n follow sy .. bole la kita merapat kan lag silaturahim .. hihihi .. salam perkenalan ..

hafiz said...

gatal tangan pulak nak komen
Cim Cammy Lia jangan putus asa
teruskan usaha anda
yang penting minat kene ada