Tabung

20 February 2013

Telinga Tak Tersumbat Lagi..Terima Kasih KJMC!!

Assalamualaikum...Dan Selamat petang..

Ececeh..hati banyak senang petang ni..Ce tgk tajuk pon dah tahu kan? hehe...
Sebenarnya sebelum ni Cammy dh penah post pasal telinga tersumbat kan? Yang tu belah kanan, masih boleh diterima sebab masih boleh guna yang belah kiri..

Then x semena2 semalam..yg belah kiri plak buat hal.hahaha.bese bangun pagi memang akan jadi pekak, tp sekejap je..pas mandi mesti okey balik...Tapi semalam jadi pekak, terus x okey2..haha..adeh.mau merana lah diri ini jadi insan pekak..Cammy da la jaga bos..Nak bercakap dgn bos pon susah..Ingatkan masalahn tu selesai la untuk hari smlm..Eh rupanya arini pon sama jugak..telinga Cammy xnak elok la plak..Aduhai..Dh risau cmne nak comm ngan org nih..

Memang xleh dibiarkan nih..Org berckp ngn kite tapi kite buat bodo je..Mane boleh nanti org ingat kite sombong..Yang paling penting nak dgr arahan bos pon susah..Bilik dia sblh bilik Cammy je,biasa ktorg men jerit2 je kalo nak cakap..Tapi arini ngan smlm, setiap kali dia ckp Cammy terpaksa bangun dan tanya dia 2,3x ape yg dia cakap.hehe..Kesian bos.Mujur bos jenis sporting..Dia gelakkan je sebab Cammy jadi pekak..

Semalam ada lah buat status, ada jugak google pasal klinik ENT ni..Nak gak tahu kos bape kalo cuci telinga ni kn..Yang jumpa cuma klinik kat Jalan Ipoh sebelah PUSRAWI tuh..Cammy nak g sn,bukan xboleh tp xtahu tempat..Cammy kalo jln KL memang fail..Xreti..hehehe...jarang sgt2 kot masuk KL...kalo nak g TS tu tahu lah..kalo org campak tmpt yg ntah mane2 mmg Cammy nangis kat ctu jugak la.hahaha...

Nak dijadikan cete, pagi td tetbe Cammy tingat kat sorg budak kg Cammy, dia keje kat spital KJMC.. SO Cammy bgi kat wall dia tanya pasal KJMC ada tak klinik ENT..Mujur la dia reply cepat..Duk sembang2 ngn dia,last minit Cammy decide buat kat ctu jer..Cammy ajak buah hati Cammy, incik husband g sm2..Segan plak nak g sorg2 kn...Mujur kawan Cammy tu tlg set appt..Dia kol kwn dia, pembantu doc tu..Kalo x, sepatutnya Doc dh nak balik..hehehe..terpaksa la doc tu tunggu Cammy n husband sampai..special kan?? hahaha...

Check punya check upenye telinga Cammy tersumbat..kihkih..Doc ingat ada kait ngan saraf ke ape kn..ahaks..Mujur alhamdulillah,bukan masalah serius..So doc decide nak cuci segala kotoran yg ada dlm tinge Cammy ni..Memang best sgt dia buat..Rasa nak tido je..Geli pon ada..tp kne tahan la.hehe...Memang lega gila..Pendengaran serta merta okey..Kuat sgt..Rasa memang puas hati la..Nama doc tu Doc Samril Bokari..Memang peramah la doc tu..Xde lah skema sgt.SO cammy pn xde r malu sgt hehehe...

Kalo korg ada mslh telinga boleh la Cammy suggest pegi ctu..Sebab doc dia memang friendly..Tadi cammy kne caj Consult :RM30 then Service cuci : RM90 , so TOTAL RM120 + fee registration RM7 :RM127.. Mujur masih di bawah bajet...hehehe..Kira okey lah kn...

So skrg ni, Telinga cammy dh jelas..org dh xboleh nak ngumpat Cammy da..kihkih...haih..seyes rasa sgt suka hati sgt2..ahaks..

3 comments:

dhila said...

salam sis,, bleh x sy thu kjmc 2 dimne ye..

little mama said...

kelana jaya medical center

Norazli Orl said...

Salam..sis saya kerja kat klinik ent..kepakaran saya cuci telinga yg tersumbat..kalau ada masalah telinga tersumbat saya bleh tlng kuarkan..pages facebook saya spa cuci telinga..price serendah rm5 ikut keadaan