Tabung

17 October 2011

Persediaan Masuk Rumah Baru

Minggu lepas, aku dapat call dari BPH...cakap permohonan kuarters aku dh diluluskan,so dia suh g amik surat..so pagi tadi aku p r amik surat tu.hmm..byk jugak nak kena buat dalam masa sebulan dari tarikh surat tu..aku dh la skrg ni ngah bz ngan preparation benda tu lagi..adess..mcm xsempat je..so sblm bulan 11 ni aku mesti settlekan hal umh ni dulu..kalo x mau kuarters tu ditarik balik kang..nangis xberlagu plak.hihihi..


ni satu masalah.then ade lagi mslh yg xsettle..pasal gubahan..aritu aku dh deal ngan kak ipar.mitak dia buatkan.tp baru td abg aku ckp ntah balik ke tak time tu nanti.mmg aku angin btl.pdhl dh jnji..nak buatkan boleh ckp gtu plak.dh la dia x gtau aku...tu kebetulan aku suh kakak aku msj tanya,kalo x.. haram x ckp sepatah apa..ish..mmg xleh jadi gni..xnak la aku berharap lagi kat dia..kang ade aku plak gaduh msam muka ngan dia sbb hal gni..xnak laaa..so jln penyelesaian nya biar aku wt sendiri.beli majalah gubahan then tiru jelh wahhhh..hahahaha...arap2 menjadi la...sabtu depan nak p Nilai 3 ngan kakak aku no.3...hmm...pening2...



Berbalik pada umah kuarters..aku cadang nak masuk bulan 12..tp td smbil2 duk isi borang umah tu, aku pk lebih baik aku masuk awal taun depan je dok??senang ckit.rasanya dia xpotong lgi kot selagi xduduk ctu kn..sbb dlm form tu ade tarikh menduduki..maksudnya mcm kite leh mitak nak duduk bile2, tak gtu?ke pemahaman aku salah ni?hihihi...

Apa pon aku harap kehidupan aku lepas ni lebih terjamin dan diberkati la.gpon aku nak mendirikan masjid, arap sgt aku dpt handle kehidupan yg bakal berubah dalam masa yg terdekat ni..amin..doa2 kan lah yer


2 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Dah amik surat tu kira dah start bayar okeiiiii~

alongxp said...

wah...org dah nak kawen... tahniah2...