Tabung

17 October 2011

hehehe......takde tajuk

Assalamualaikum...

dah lama jugak aku xmula kan entry dengan salam..bapak la kuang ajor kn...bese terus je tulis sesuka ati aku je..ish3...zalim sungguh... ape pon alhamdulillah sbb aku masih bernafas sehingga ke arini..begitu juga dgn ahli keluargaku yg lain dan org2 tersygku....alhamdulillah sekali lagi....semoga kehidupan aku n semua yg tersyg dirahmati setiap ari.....



okey....malam tadi aku kuar ngan incik BF ...pegi kajang...nak beli phone2 baru katenya...sblm tu bukan men dia pesan kat aku..jgn excited sgt..tp aku rase dia kot yg excited dari aku.hahaha....awak2..lucu je rasa .. wekkk..konon tunjuk macho depan saya kan.ahaks...

pegi smlm pon dh agk lewat kot..hampir kol 9..kedai pon masing2 nak tutup pintu da..aku baru terhegeh2 nak tanya itu ini..hihihi...pegi gak la 3,4 buah kedai.. hajatnye nak beli BB....tp kesian plak kn kat incik BF aku..xkan aku je ade phone baru kan..hihihi...so aku decide..beli yg murah ckit kemudian beli 2 biji.. baik tak aku, baik tak??hahaha.....ish3..xbek betul...bukan riak atau menunjuk2 ye..cume gurauan semata2..

dh singgah kedai amoi ni..duk tawar menawar, duit x cukup plak kn..so kena g amik kat bank..so aku dan incik BF pon pegi lah.otw pegi bank tu nampak plak kedai phone yg len.hikhikhikhik...so kami amik keputusan singgah ctu lepas amik duit sat g...pas dh setel ambil duit..mmg kami singgah la...tgk2 la kn kot2 amoi tadi nmpk kami singgah ctu.hahaha.cuak gak..cnfom kami kena kutuk ngan amoi tu..sape suh xnak bg murah ckit lagi kat kami kn..ahaks..

pegi tanya kedai tu...dia bg plak murah mcm kami nak..siap ade screen protector free..so terus kami grab.. hihi..xpk pnjg dah...phone ape yg kami beli biarlah rahsia..waahhhhh bajet retis je kn..waakkakaka.. yg penting 2 2 touch screen.hihihi... alhamdulillah..rezeki lebih..dpt la lebih...



semoga rezeki kami sentiasa dimurahkan tambah lagi nak kawen ni.arap2 dimudahkan segalanya , ye dakkk? kihkih ...bye korang!!!

2 comments:

mas saari said...

salam..
blog ni ok! senang loading dan kemas..hehehee

EZAN IDMA said...

bahagianye :)