Tabung

16 December 2015

Tagging By Sister Siti Munirah

Dah lama xkena tag ni...Dh la mainan style jawab soalan..Haha..Aku jwb je nak balas blk utk tag org lain aku xmampu nak buat sebab malas nak pk soalan ekeke...jom kita jwb apa yg sis Munirah nak tahu pasal aku..Hehe..

1) Apa maksud nama anda?

- Takde maksud kalau nama penuh..Kalau amik suku kata yg depan nama tu ada lah maksudnya tp jadi nama lelaki la plak..hehe...So kita andaikan nama kita xde maksud lah..
2) Warna kegemaran. Kenapa anda suka warna tersebut?

- Setiap tahun mcm berubah kaler idaman nih,,Haha..Macam suka merah dan purple..Tak tahu kenapa suka sebab bila nampak rasa cntk kaler tu.
3) 3 lagu paling feveret

- dah lama x layan lagu yg Smpi boleh bawa jiwang atau masuk mimpi so xde lah kot dinamakan feveret tu..Kalau soalan ni ditanya masa zaman skolah dlu mungkin blh jwb la..hehe
4) Destinasi percutian idaman dan kenapa nak bercuti di situ?

- nak pegi obesea, tp xmampu dan x layak disebabkan beberapa perkara..saje nak merasa dunia lua..
5) Apa respon anda bila seseorang berkata, "Cantiknya awak hari ini"

- malu2 dan senyum berlalu tanpa kata..ekeke...
6) Penang, KL, JB - yang mana pilihan anda?

- JB lah sebab negeri suami kita...hehe
7) Macamana cara anda memujuk anak / anak kecil / anak saudara yang  sedang menangis?

- cakap perlahan, tunjuk something yg dia suka
8) Satu perkara yang anda konfem buat sebelum tidur

- susukan anak..
9) Apakah pencapaian terbaik dalam hidup anda?

- alamak pencapaian terbaik??? Dapat bagi suami 2 org cahaya setakat ni hehehe
10) Apakah yang paling anda harapkan untuk tahun 2016?

-  semoga hidup lebih success dan berjaya..Semoga impian untuk menjadi tukang jahit menjadi kenyataan..



Alhamdulillah berjaya jugak menjawab soalan2 Sis Munirah..Harap sis berpuas hati ye..hehe..Mekasih sbb sudi tag saya..

4 comments:

misz sheyla said...

same la klau lagu feveret tu zmn skolah boleh la jawab..skang ni asal boleh layan je

Siti Munirah said...

Tersenyum simpul iols membaca entry ni. Tq kerana sudi menjawabnye!! ;) ;) ;)

Asha Lya said...

Da lma x main tag2 ni..

Yaya Ismail said...

hai kak mila ! yaya singgah sini ! nak jwb pertanyaa kak mila dri post yaya yg pasal tabib cina tulang tu, kalau kaki ada besi tu not sure laa kak dia boleh bt ke tak. tapi kalau nak try, try laaa call dia kak tanya mcm mana .,kalau blh , blh laa try datg kat tabib tu .

btw ! salam kenal kak mila :)