Tabung

10 April 2016

Tayang Wajah Anak Jerrr

Banyak fail sebenarnya nak kena kemas ni tp hold lah kejap nak tayang wajah anak kesayangan kejap.. Biasa aku ni kalau update jarang kan sertakan sekali dengan gambar hehe..So ni ada plak pic yang dh terupload so alang2 tu boleh la buat kenangan...mn tahu kang gambar tu terdelete ke apa ke kan..hehe..Time mood rajin datang ni baik uplod cecepat hahaha..


Tapi kalau sesiapa yang dh fren dengan aku, mesti dh tgk kat fb... Biasalah blog ni tempat persinggahan kedua je.. haha..Sebab ak copy n save dri fb je sng...Nak upload dri henpon, memang tak ler...hehe..

Baju ni dh lama aku jahit, sepatutnya ada sekali dengan seluar, tp saje aku pakaikan dengan seluar lain sebab nampak ngam plak sebab kaler lebih krg je..hehe.. Kalau nak tahu ni baju yang tgh viral skrg..Tp masa aku buat ni, aku main buat je, xde pola langsung, main imejin ikut kepala sendiri je.. Mujur lah pakai kain strech, walaupon kecik stil blh muat tpi betul ngam2 lah ngan badan Alma tu, jadi sarung nangka hahaha...Tp masalah plak sebab rupanya singkat...dia kan ada wing so x ngam ngan ukuran aku amik tu..kalo baju biasa memang ukuran dh betul...So bila dh buat, kita dh tahu la mana silap kan, next buat lagi baju ni dah tahu da cmne nak buat bagi elok..hehe..


Bila Alma pakai asyik ke atas la bajunya sebab singkat n fit..Haha kesian Alma seksi asyik nampak pusat je...Mujur belum buncit mcm mama lagi perutnya kikiki... Alma redha jelah kena posing depan henpon banyak2 kali...Ahaks.. Ada yang sudi nak wt menantu tak ni?? hahaha...




Alkisah gambar ni....Kejadian pagi semalam, p amik anak sedara aku kat Shah Alam...Dia dh habis praktikal, so dia mtk ak amik barang dia sikit... Alang dh amik barang, adik aku suh bwk dia sekali dtg Putrajaya sbb nak bwk dia jenjalan geng2 bujang...Aku  xikut pn depa jenjalan.. Sebab tu lah Alma terpaksa jadi model ni, sebab lama gak tunggu anak sedara aku bersiap hehe...Papa dia lah rajin nak berselfie anak dara dia yang comel ni...hehe...


Abg Arfan semalam mood tak okey, langsung xnak bergambar..Bila nak amik gmbr dia siap menyorok, marah...cakap..no..no...poyo je tau..hahaha..tu amik gmbr curi2 pon dia mrh tu...haha.. siap menangis ko..lucu lah abg Arfan ni bila dia moody..


9 comments:

Maria Firdz said...

Comeinya baju tu.. Kena betul dgn si pemakainya.. :)

qaseh dalia said...

pandainye jahit baju comel tu hehe

Safirul Amar Azmi said...

comelnye baby girl ni....

dah lengkap la sepasang ye..

IQ = Iez Qis said...

comelnya Alma..pandai mila jahit baju...


mila, puree tu xthan lama klu nk pos..mila stay area mne?

Husna Rahman said...

comel Alma...

Asha Lya said...

Bsr suda baby alma..x sedar erkk.

dalila said...

alahaiii..comeii..dh bsr ank dara..

Nadia Johari said...

comelnya lahaii

QasehnyaRania said...

untungla alma mama pandai jahit baju

ni yg tetiba teringin nk blja mnjhit ni.hiks nk buat bju gak. beli kain jahit sndiri hiks