Tabung

20 June 2013

Buasir

Selamat pagi,

Arini bersiaran tanpa anak di sisi..Semalam x anto ke pengasuh sbb anak pengasuh demam..So blh jaga anak seharian, suatu yg amat membahagiakan..tol x?? 

Ada tak sape2 yg sakit buasir? Teruk x buasir korg? Ada sesetgh org perkara ni memalukan untuk diakui, tp bagi cammy xde ape nk dimalukan..Penyakit kn..kalo boleh nak diubati..dan kalo nak diubati kenalah orglen pon tahu gak, tol x? hehehe

Korg ad tak cara yg sepatutnya seorg pesakit buasir tu buat? Cmmy dh xtahu cmne..Aritu dh elok..Lepas bersalin nampak mcm makin teruk plak...Aritu yg kuar nye sebijik je..skrg ni mcm byk bijik plak..adeh..jenuh nak jolok masukkan balik..kalo lepas eooookk kan, mesti x selesa gila nak duduk..rasa skit dan denyut2 jer..kadang2 mai geram, boleh plak mrah2 kat vontot..hehe..lucu je kn.. Yelah benda tu walau dh masukkan pon dia still akan kuar balik bile kite nak duduk ke berjln ke ape..sbb tu setiap X lepas membuang mmg kne jolok...lepas kencing pon kne jolok..cammy risau tkut makin besar je nanti..Xnak kne operate..Kalo dh operate org kata dh xde sistem kemut, bile xde sistem kemut kang berak pon x sedar, tup2 je dh kuar..


Kalo korang tahu cmne cara, tlg gitau cammy yer..tak tahan da mcm ni..time nak eoooookk je mesti rasa takut je...terkepit2 hehe..adeh..korg jgn la rsa kotor yer..ni memang kenyataan...rasanya ramai yg alami kot ek?


Penawar ku

4 comments:

hazwan hairy said...

alaa comelnya!..dh lma fila xmsuk sini..lost website..xsgka dh bersalin..tahniah! comel2...

Norzila Zakaria said...

comelnye dia..meh nak sayang sikit..mak zila selalu pas lepas merut gitu letak minyak gamat smbil tolak masukkan..elakkan mkan pedas

cik gObu said...

same lah kita dik
tp akak time lepas bersalin je hari tu
then akak duduk atas tungku huhuhu

terus masuk balik alhamdulillah

Aku Penghibur said...

emmm kak tak cuba berubat ? ala comelnya baby tu