Tabung

08 January 2011

Aku Masih Dara !!!

hallo u olls....
dah tgk ke cete tu..bapak melampau je kan?? xsuke la ngan karakter diana amir tu...
nampak sgt mcm dia xkekok dan kehidupan dia kat luar sn mmg mcm tu...
( aku tahu la aku lmbt update sal cete ni, jgnlah kauorg gelak)
sebenarnya aku just nak share benda ni jer 
PENTINGKAH DARA SESEORANG WANITA BAGI SEORANG LELAKI??
Aku tahu benda ni agk sensitif.tp aku rasa aku nak jugak utarakan soklan ni...
tgk bape byk yg nak komen..so jgn ade yg tacing ngan entry ni yerp..awl2 aku mintak maaf..huhu

tq2!!! 

9 comments:

Fuziani JSR said...

Akak rasa... peri pentingnya tu pada sudut agama...

Kinot Awi said...

mmg penting kalo dari sudut agama. x nafi dosanye. tp bg aku, aku trm je kalo my future hsbd da x de teruna. jnji dia da x buat keje2 cmtu when wit me.n plg penting, da x buat lgsg pastu. for me, aku trm dia seadanya. hehe

cammylia said...

not, kalo lelaki xpe kot.sbb kite mmg xleh detect keterunaan diorg.yg jadi mslh skrg ni pompuan.ade ke lelaki yg akn terima pompuan yg dah xde Dara sbgi isteri diorg???huhu...

lilY said...

Dara memang penting...
tapi penting lagi kot kalo si lelaki dapat terima seikhlasnya bakal isteri dia..
kalo betol ikhlas tak ada dara pun dia terima,
anggap je yg terjadi kisah silam....

Cik Cammy Lia said...

tu lah pasal....tp pada pendapat sy kan. lelaki yg dpt terima pompuan xde dara tu sbb dia phm keadaan dan mungkin dia pon sbnrnya dh xde teruna...kalo sape2 yg xleh terima tu sbb dia xpenah terdedah dgn benda tu so dia mmg xleh accept la...huhu

Izzy Ahmad said...

x adil bg laki yg tak penah wat bende camtu..
bg sy laa... tp klaw da jodoh.... redha laa...

★★★ MIRUL ★★★ said...
This comment has been removed by the author.
★★★ MIRUL ★★★ said...

kalau mirul trima je...sampai bile perempuan yang x de dara nak mcam 2 je..die pn mnusia biase jgk...ade wat silap skali skla...die pn nak kawin...yer x? :)

Cik Cammy Lia said...

Mirul : tu lah psl...bertuah sape yg jupe ngan mirul ni.hehe..

izzy : maybe la x adil kan, tp org kata benda yg lepas jgn dikenang.hehe mane tahu pompuan tu dh berubah ke, tol x? :-)