Tabung

26 January 2011

Lelaki Kacak ....

lelaki-jejaka-kacak-jambu-mutaib
lelaki-jejaka-kacak-jambu-imran-abbas
lelaki-jejaka-kacak-jambu-tarkan
lelaki-jejaka-kacak-jambu-hamdan
jejaka-lelaki-kacak-hensem-jambu
Ehsan gambar dari sini

wahahaha..pepagi lagi dh kena hidang ngan gambar lelaki2 hensem, kacak, bergaya dan kaya..kan kan? cop cop....jgn mudah ternoda ngan gambar2 tersebut yer..ntah2 semua tu dah berpunya kot...melepas la korang yer..hikhik...jgn nak mimpi k...Tp alangkah bertuahnya badan kalo dapat salah sorang dari lelaki2 tampan di atas ni..mau xtido malam,berkepit je , berjaga siang malam..takut lelaki2 kacak ni terlepas ke tgn pompuan2 gedix yang sentiasa nak pikat lelaki2 kacak ni..hehehe.....Jaga2 Cik Enon yer...

Apa maksud kacak pada diri anda semua? Hm..Pada saya la kan.. kacak ni..maksudnya..sedap mata memandang, nice looking, xkisah la muka dia jenis bentuk bujur ke, bulat ke, lonjong ke..janji mata saya ni xpuas je nak tengok laki tu...Kalo boleh nak je print muka dia pastu tatap 24jam sehari..kihkih...boleh gtu? Semua org mesti impikan sesuatu yang sempurna dalam hidup kan?? Dapat Bf Hensem, kaya, dpt GF cantik, lawa, manis mcm gula, dan seumpamanya..betul x? Tp sayangnye, x semua yang kite impikan akan menjadi milik kite...bak kata *kata sape ek?* kita hanya merancang, Tuhan yang tentukan segalanya.. cewaahhh hehehe....ye ye ustazah Cammy..ahakss..

Misal kata la kan..lelaki yang selama ni yang anda puja, yang anda duk puji siang malam, yang anda jaga, duk tatang bagai minyak yang penuh tuh kan..tetibe satu hari tu...dilanda musibah...jengjengjeng...hahaha.. suspen nih...okey2 mud sedih ye tuan2/puan2 sekelian....segala nikmat yang DIA bagi tu DIA tarik balik dari lelaki2 kesayangan anda semua...contohnya....patah tangan ke, patah kaki ke, kudung tangan ke, kudung kaki ke..


google jumpe pic ni.. sumber cni
google2 jumpe pic ni kat blog abg hensem ni

Agak2 anda...masihkah anda nak sanjung lelaki2 ni??Masihkan mahu anda untuk memuji2 kehenseman beliau, ketampanan beliau???Kalo anda masih begitu, alangkah mulianya hati anda dan saya mmg salute pada kesetiaan yang anda tunjukkan tersebut..Bertuah lelaki2 hensem mendapat anda yang setia ni..tetapi jika anda tergolong dalam kategori, HABIS MADU SEPAH DIBUANG.. Ingatlah wahai anda2 sekalian...Kita semua hanya dipinjamkan oleh DIA...Jgnlah terus membuang insan2 yang ditarik kenikmatannya ini.. Dan kita seharusnya terus bersyukur dengan apa saje kurniaan yang diberikan dan jgn mudah mengeluh atau salahkan takdir yer anda2 sekalian..

Akhir kata, SELAMAT BERAMAL..hehe....
sebenarnya....ade kisah disebalik aku cete sal ni..tp biarlah rahsia...
korang2 semua....bersyukur yer....jgn kufur nikmat...sama2lah kita saling mengingati :-)

18 comments:

FATIN SYAFIQA said...

huh, panjang jugak. petah berkata2. hehe

Cik Cammy Lia said...

panjang dengan gambar je..ayat xde pon hahaha

nora said...

ni aku rasa besalah ni
dalam dilema ni
nak jawab ke tak ni
tanak jawab ar

lalallala ^_^

ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

Cik Cammy Lia said...

hakhakhakhak..nora ni....ade mslh psl ni ke? ahaks

princess laila said...

alaar..nape ashraf muslim n0mb 4..?! n_n
haha..t0l2..ensom2 blaka.. :)

nyway..salam kenal :)

Cik Cammy Lia said...

selamat kenal princess...ouchh takutnye hehe,,,
xtahu la nape asyraf no 4.sbb kite just curik je pic tu hehehe

penaberkala said...

oo, baru tau maksud handsome,haha

Cik Cammy Lia said...

hikhik..baru tahu ea?bgs2...

nur aisya humaira said...

tu laa pasal....aku pn terkejut die oyak aritu...

Faizal Syukri @ Peja said...

Peja xleh tgk pic tu lame2, nanti org kate g.a.y....

Novelgurl said...

Assalamualaikum

urm..sbb tu lah kita kna ikhlas menerima dia seadanya berdsrkn akhlak bknnya fizikal =)

sy pilih no.2 dgn 4 tu..hehhe..

ieMa ackLes said...

aaron aziz i luv u..
huahuahua...

amier azrul alias said...

perghh..
tajuk xleh blah..huhu

Kinot Awi said...

yunk...aku ensem x? hehe.. abdul manaf mamat paling ensem kat mata aku. haha

aisyahalya said...

ala,, kita suka Emil (Aaron Aziz)... hensom

Cik Cammy Lia said...

aisyah :hahaha..random je ni yunk, atas pilihan masing2..kat atas seme kacak2..hikhik

kinot : holah aku tahu doh.ati kamu telah dicuri oleh nya..hehe..

amier : jgn lah blah lagi hehe

novelgurl : yup saya setuju..ikhlas yang penting

izuhi said...

mana gambar aq... patutnya atas sekali... jangan la menipu :P

Cik Cammy Lia said...

izuhi : hahahaha...........