Tabung

17 January 2011

Blog Dikenali

wesshhh...meh rapat2 meh...ni nak tanya camne eh nak bagi blog ni dibace oleh rmi2 org..hahakesian aku kan..blog x laku seyyyyhh.....hatdoii...xreti eden nak wt camne kat blog...mmg aku akui blog aku ni langsung x menarik......xbeshhh....dah la kosong jer.camne ek..ade sape2 yg sudi tolong aku x???aku xreti la nak bagi blog aku ni cantik2......ade header comey....huhuhu......tolong..plishhh

10 comments:

nur aisya humaira said...

join gengblogger...g kt blog aku,klik kt gengblogger bwh sidebar kanan tu...
daftar laa citu...klu update entry,mu klik ping kt gengblogger tu..paham dop???tk paham tanye aku by fb..:)

Cik Cammy Lia said...

hahaha....dok phm aku.xpe..sat g aku buke blog ko.thanx

Izzy Ahmad said...

ermm.. haha... camna nk tolong ek!?
papew pown visit me ok!
http://izzyahmad.blogspot.com/
klaw dew papew nk tanyew...
fb is da place... rajen add ler...

Tuan Syed said...

snang je...try ni...
klik je...

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_174663782554709&ap=1

atau

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_153115794737647&ap=1

atau

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_119177134815003&ap=1

harapdpt membantu...

ada masa dtg la blog sy...

http://al-habshy-family.blogspot.com/

dan

http://kisah-cinta-kami.blogspot.com/

terima kasih...

Cik Cammy Lia said...

mekasih u ollss...insyaAllah ade msa t sy lawat blog kalian yer :-)

sharaBUNGA said...

tak dapek den nak tolong
yg penting
usaha

Cik Cammy Lia said...

haha shara :-p

eykameow said...

kalau baru2 buat blog memang org takkan tahu blog kita. melain kan kita rajin dtg blog orang (blogwalking).
and komen entry2 blogger lain. InsyaAllah , lame2 blogger tu akan dtg jugak kat blog kite....
and kalau blog nampak interesting mesti ada org follow. yg penting, sabar....and be ur self :)

*dengan ping entry kat mana2 forum pun bleh naikkan blog..

amier azrul alias said...

btol ckp eykameow..
u must comment other's bloggers.
tggl kn jejak kt chat.
anda buat anda dapat :)

AbgFeroZ said...

gengblogger.com
innit.nuffnang.com
blogged.my
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_118086224928401&ap=1

anda bley berkenalan dngan blogger2 lain utk majukkan blog nie :)

tpi yang penting.. tajuk entry dan submit blog ke search engine :)

visit http://jiwarosak.blogspot.com