Tabung

25 January 2011

"Kenapa Saya Terdetik Membuat Blog...."

tada korang nampak ni....aku nk join contest lagi.hakhak..
gile tamak aku ni kan...sile abaikan pangai buruk itu..ahakss...
sebelum join tu..nak gtau lah syarat2 nye...

T & S
1. Buat satu entri di blog anda bertajuk "Kenapa saya terdetik membuat blog...." dan di dalam entri korang (tidak kiralah berapa panjang pun), korang perlu menyertakan sekurang-kurangnya 1 point kenapa korang membuat blog.( ada gambar lagi bagus )
2. Copy banner dan buat backlink ke blog ini.
3. Copy dan paste link entri korang kat entri ni.
4. Tag kepada 2 orang.
5. Pemenang akan dipilih berdasarkan penganjur dan rakan-rakan blogger lain berdasarkan kekreatifan dan kisah yang paling menarik, keputusan adalah muktamad. ( hadiah sehingga tempat ketiga ) 
6. Tarikh tutup adalah 2 / 2 / 2011. ( sebarang pindaan akan diberitahu )

Jawapan
1. Dah letak tajuk..okeh sebab utama sy buat blog yer..hm..hm..hm..xde sebab yang specific la kan..just terpengaruh dah lama duk jadi silent reader je..so ape slh kalo ade blog sndiri..bkn kena byr pon kalo sign up.hehe...isi2 masa terluang kan..ahakss..
2. Lupe lak aku nk bagi link tuan empunye yng anjur cntest ni... terompah caring id diberi.hehe..jgn lupe klik ye kwn2...
3. sat lagi ai link ke entry incik terompah yer.
4. tag lagi..sapekah mangsaku kali ni

okey..dh siap..sekian. hehehe....incik terompah sile tgk ni...ahaks..

7 comments:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

ooo..hye silent reader ^^

Cik Cammy Lia said...

wsalam .. a'ah silent reader jerp..hee

iirainie ibrahim said...

bakpe ada anita d bawah . huhuh

aisyahalya said...

bagus saya sokong

Cik Cammy Lia said...

hehe thanx aisyah

SyafiqRidhwan said...

thanks join :)

Cik Cammy Lia said...

ur welcome.nape bru skrg bru nmpk?hehe,,,dh ade pemenang ke?