Tabung

07 February 2011

Follower Tersayang

Salam Selasa....Assalamualaikum wbt.....
arini just nak tulih pasal follower aku...
sebab kan...adelah dalam 2,3 blog yang aku pegi tu semenya duk cete pasal follower diorg.
hehe..so walaupon follower aku baru je 77 org buat masa skrg ni..aku amat bangga sekali..
terima kasih pada kalian semua yerp sebab sudi jenguk blog x seberapa cntk ni.hehe...
actually yang sbnr2 nya yang boleh terpikir nak cete pasal follower ni....
aku nk view blog si ikeen..tp mslhnye aku xboleh nk bukak sbb url dia xde..so camne ek nak detek dia??
puas aku dok godek 1 persatu blog follower aku,dah separuh aku view tp xde lak page si IKEEN nih.. wahai ikeen kalo ko sedang membace entry aku ni..sile lah bagi url ko yer..aku tetibe rindu pada ko.hahaha....secara xlangsung kan...disebabkan keterujaan mencari blog ikeen tu....aku menjadi pengomen setia pada setiap follower aku tuh..besenya aku just tgl jejak kat shoutbox je..tp arini aku rajin lak nak komen2 entry2 diorg.hehe..ni semua sebab IKEEN lar..ahakss...so tgl lagi separuh follower aku yang aku lom tgl jejak..tggu lah yerp..nanti aku terjah satu2 blog korang tuh..hehe....

k lah...hope ikeen bace lah entry ni...nape ntah nak sgt view blog dia tuh..huhu....kepada sape2 yg kenal ikeen,tlg r gtau dia..aku cri dia eh...hahaha..

lenkali aku cete pasal follower len plak deh..tggguuuuu....


p/s : napelah byk sgt yang follow tp xtgl link.dah tu camne aku nak follow korang balik?adeh la..ade cara len x nak tahu link diorg ni?aku dh la org baru..nak godek lebey2 bukan reti sgt.huhu

update 9/2/2011 : haha upenye si ikeen yang aku cari nih si ctlollipop..adess cmne leh lupe ek..hakhak..

17 comments:

MIMIE AIZA said...

happy blogging

nur aisya humaira said...

wehh,tulisan dop nampk laa...

Cik Cammy Lia said...

ishh aku nmpk je.haha..g pakai spek nuh

penaberkala said...

aah, tulisan oren kurang jelas la
follower tak ramai takpe, asal ada rakan2 yg sudi baca dh cukup suka kan?

Cik Cammy Lia said...

hahaha kurang jelas eh???yelh2 nanti tukar kaler kelabu eh..agk2 nmpk x?

penaberkala said...

tulisan hitam ok kot
sebab background dh oren menyala,hehe
sory kritik, buat mcam blog sdiri plak kan? LOL

Cik Cammy Lia said...

hikhik...xkisah la awk...kan penting jugak kritikan @ kutukan. sekurangnya leh buat yg lagi baik. hehehe..thanx

penaberkala said...

haha, seb baik
takut kena halau je tadi
orite then, selamat berblogging

Si Gadis Pipi said...

tulisan xnmpk la dear.. i ne rabbun warne ,,hehehe.....:)
hep blogging

Cik Cammy Lia said...

penaberkala :hehe it's ok...nak halau wtpe..ahaks..kite saling memerlukan sbrnya...ahaks

si gadis pipi : alaa dh tukar kaler itam tu..masih xnmpk ke yunk?hehehe

Admin said...

gua syg kamu juga... ekeke
maap ya..ekcelli tulisan nih kurang jelas la..uhuk!

sharaBUNGA said...

fuyooooooooo~
da poplar ah dye~

Cik Cammy Lia said...

admin : haha mekasih..syg me?? ouchh pengsan....

shara : alaa x se fofular adik manis akk ni..hehe

Cik Cammy Lia said...

admin : haha mekasih..syg me?? ouchh pengsan....

shara : alaa x se fofular adik manis akk ni..hehe

ikeen said...

cik cammy : waaaaa...terharu la lolli..kehkeh...thanx taw..cayunk kamoo lebey2 la camnie..hehe

ikeen said...

btw nie link blog lolli...

http://akuctlollipop.blogspot.com/

jemput singgah..hehe

Cik Cammy Lia said...

hehe ikeen....ur welcome..