Tabung

08 February 2011

Senyum Tak Nampak Gigi

hehe arini aku terdetik la plak nak join satu contest ni...suke ati je nak letak tajuk ape..sbb xde lam syarat pon suh letak tajuk ape.so aku letak la tajuk cam di atas tu..
contest ni dianjurkan oleh miss muas ....sile lah klik yer kalo nak tgk page beliau.
sebenarnya dalam byk2 pic yg aku amik, mmg jenis amik gambor x nampak gg,tu yang aku rase aku layak kot nak masuk cntest ni.hehe...tp aku tahulah aku x cntk mane pon...so try my best jer.. ntah leh menang ke x.huhu....try luck jelh hehe....
ishh...aku ni byk plak membebel..nak join cntest tp intro berjela2.hahaha...okey2...stat skrg...
syarat2 klik sini yer kawan2...
so aku nak taruhkan pic aku x berapa nak comel ni...
3
.
.
.
2
.
.
.
1
.
.
.
tadaaaa!!
.
.
.
.
.
.
.
.scroll lagi bwh yer.
.
.
.
.
.
.

hehehe....cun x..cun x???
xyah jwb dah tahu jwpn korunk..hukhuk...
so miss muas...sile la tgk yer...agk2 miss muas sy layak menang x? hehehe...
lupe lak nak tag 5 org kawan..
mangsa-mangsanya adalah :
admin
ieqaadam
apis
cheqppjoy
lesungpipit

22 comments:

nelly said...

Gud luck ..
=)

Cik Cammy Lia said...

hehe mekasih awk..jom la join sekali..meriahkan.

penaberkala said...

x gheti nak senyum, so xleh la nk join sekaki,haha

Cik Cammy Lia said...

alaa....kalo amik gmbr xyah nmpk gg tu kire dah layak r awk.hehe
join la join la...ahaks

nelly said...

hehe .dah join dah .semalam baru join .
=)

bunga said...

sweet..good luck..-

Ieyqa Adam said...

comel je senyum.hee.
okey2.nnty ieyqa join yaa.
btw,thanks dear.
and gud luck tau. :)

nur aisya humaira said...

Gyd Luck wehh...aku tk leh join,aku amik gambr senyum nampk gg...keke

Cik Cammy Lia said...

xkan xde lgsg kot xnmpk gg wei.huhu

penaberkala said...

aih, susah ni
kena godek abis picture senyum tak nampak gigi dlm folder,haha
biasanya senyum nampak gigi

Cik Cammy Lia said...

susah2 sgt kan..awak pose skrg..jgn napak gg.hehe..pastu terus join cntest tu pat2..hikhik

Si Gadis Pipi said...

gudluck tq tag gadis :)

Cik Cammy Lia said...

hehe.join tau :-)

izuhi said...

gambar tu memang cun... tapi selamat izuhi x masuk... kalau x... kalah semua orang... :P

iirainie ibrahim said...

izuhi : hakhakhak...masuk jelh..sekurangnya kalah bertanding..hikhik...

muas said...

cammy,.im so sorry! muas busy sangat,.muas dapat ur link,.cuma xsempat nk publish,.maaf ye yunk,.thanx ya join contest ni,.awak sweet sangat,.

Cik Cammy Lia said...

hehe..thanx muas.ingatkn xdpt sbb x approve2...

Ezay Hadry said...

wah byk join..tkpe2
kalau tk join tk de plak chance nak menang kan
insyaAllah de rezeki tu nanti..hehe

Cik Cammy Lia said...

hehe...dh org tag.join jelh..g pon bosan xde wt ape..hehe

MIMIE AIZA said...

manis2 :)gudluck

penaberkala said...

xleh pose semata-mata nk join kontest
nnt tak natural
kontest ni smp bila?
sempat tak nak join ni,hak3
cari foto tak jumpa2, smua nampak gigi je nih, aish
susah gak rupanya tugasan ni

Cik Cammy Lia said...

penaberkala : hahaha...kena cri lagi tu.maybe carian ke 1000 baru jupe..pat2..kang menang sape tahu.. hehe...xpon amik je pic baru bkn ade sape tahu...awk tulis r 'pic ni diambil pada taun lepas' hahaha

mimi : mekasih dear