Tabung

09 February 2011

SAYA MAHU LUCKY DRAW DARI YATIE EPISODE !

xhabis2 la kau cammy asyik nak join contest je kan..kemaruk sgt dah ke ko nak adiah orang ni?mesti korunk seme duk kutuk2 aku je kan bile view page aku.hakhakahk..xpe2..aku x kisah pownn...senornya...aku ditag oleh my besties, aisya ni..dia yg menyebabkan aku jooin benda ni..so korunk2 jgn slhkan aku k.hihi......


nak tagged :

okey dah siap.....

13 comments:

YanaMIB said...

gud luck! kita pn suka buat contest nih..hihi ^_^

Ezay Hadry said...

gdluck..tk pnh join lg contest kt blog ni...

Cik Cammy Lia said...

try la join kot2 ade luck hehehe

nelly said...

gud luck ya !!
=)

Cik Cammy Lia said...

hehe thanx dear :-)

cik Ladies said...

huhu..CL pun da ditag aisya..tgok la kalau CL nak join ke tak..aisya niey pi tag dekat CL yang jenis malas join bende gni..hakhak! aisya comey je ..:p

Cik Cammy Lia said...

smlh..ditag oleh org yg sm..dia mmg comey, my besfren

yatie's EPISODE said...

msih ad kekosongan lagi dear. boleh join! terima kasih join! ^^

Cik Cammy Lia said...

hehe mekasih owner contest...ade can no 48 x ni?hikhik

YUL said...

semoga berjaya ye, huhu,

MIMIE AIZA said...

gudluck. menang nati share yea. heeee

Cik Cammy Lia said...

yul : ahaks.....xharap pon... pape pon thanx awk.

mimi : hehe...boleh2...

anis aniesa said...

tq tag kite,,=)