Tabung

06 February 2011

Balik Kampung Ketengah Jaya

psttt..pssttt...cuti seminggu dah melabuhkan tirainya..terasa malas la teramat sgt nak mulakan minggu baru.. malasnya nak menghadap bos..malasnya nak buat keje...hati masih di kampung halaman yang tercinta.. semalam gerak dari kampung jam 9.30pagi..ikut jalan belakang..kuala pilah...punyalah jem..mau 3,4 jama stuck situ...penat gile ase 1 badan..berdua je ngan kinot ..dia ni jadi peneman je.bukan leh wat pendua driver pon..hehe...mujur lah dia ade..leh gak wat pengubat gelak2..wat galok2 lam kete time panas2 terik tu..huhu.. sebenarnya ngah berkejaran ngan masa sbb kol 6 kinot nak kena nek bas balik Batu Pahat plak..ntah sempat ke tak.huhu...kesian dia kalo x sempat..dah la pagi Isnin ade kelas lak tu..tawakkal je la Not yer.. mujurlah lebih kurang kol 5.15 tuh jln dah okey ckit...terus je aku pecut p Terminal 2..fuhhh....smpi2 je kol 5.45 hehe..masih ade g 15minit..syukur not..ko ade driver yang cekap dan pantas cam aku nih.hahaha....dan nak say jugak terima kasih kepada adik kesayangan aku sbb sudi bawak tiket bas tu ke Terminal,kalo x mmg xnek bas la ko Kinot..ahakss...toce2 kepada semua yerp...sayang korang semua.

hmm....dah seminggu lebih la aku x update blog upenye.mesti korang2 seme dah bosan tgk entry lama Lelaki Kacak tuh kan.haha.kesian..masa kat kampung mmg aku ade buke blog ni.tp untuk membuat entry yang baru mmg xde semangat Jin Shamsudin lar...hehe..malas sgt2...setakat tgk2 bloger len je..nak tgl jejak pon malas..hahaha...punya la jht pangai kau cammy...ish3..maaf la yer kawan2 semua..aku sedap bercuti sakan minggu lepas..so terpaksa melupai kalian buat sementara waktu.hahahaha ( gelak jahat ni ).... so stat minggu ni aku kena mula merapatkan diri ngan blog semula...kalo x bosan la hidupku...

okeylah..mcm xde pe nak melalut lagi ni..nanti2 aku hapdate lagi eh..nak BW jap ni...semoga blog anda akan diterjah sebentar lg oleh aku yer.ahakass...

2 comments:

Admin said...

its okey.. teruskan berblogging eyh :)

Cik Cammy Lia said...

hehe tq bulan purnama