Tabung

15 March 2011

Dah Kawen Lagi Sorang

okey entry ni kesinambungan kepada entry sebelum ni yer...smlm malas nak tulis panjang sbb tu arini baru sambung cete tuh balik...hehehe...okey kite continue yer...kisahnya bermula begini..ni kire sepanjang aku bercuti selama empat hari di kampung tau..kisah benar..ahaks..

12 Mac 2011
Hari ni ujan je sejak dari pagi..lepas je solat subuh aku sambung tido sampai lah jam 1 petang.hehe okey x ? cun kan ank dara bangun lewat2 nih..aku bangun ni pon sebab aku ade date ngan kinot awie nak p kenduri kawen kawan baik dia.kalo x aku rasa smpi ke petang la aku tido x mandi2.hahaha.mak aku jenuh da kejut aku.siap berdengkur ag..jgn x tahu..wakaka.. sowe lah yer sape2 jadi husband aku tuh kena tahan telinga ah..sebab aku ni ade penyakit hidung tersumbat...hahaha...opss terlalut ke laut plak da..bangun2 je terus p mandi siap2, wangi2..iron baju bagai..pastu solek2 nipis ckit..x tebal mane pon..kai bedak powder je..ahaks.
pastu kol 2.30 kinot awi dah datang nek honda ( moto ye kawan..haha). so arini aku merempit lah ngan dia sbb aku x bwk balik kete aku..bestnye..dh lama gile tau aku x meronggeng nih...masyuk je rasa bile angin semulajadi menyimbah ke muka aku..ahaks..rasa cam nak depangkan tgn je masa nek moto tuh..kang org kata aku bajet hot plak..hihihi..otw tuh kan..leh plak hujan renyai..hatdoi...xpe2..arap2 mekap x cair..ahaks.. cian kat kinot ah sbb dia yg bwk motor..aku selamat di blkg yer.masa aku smpi, pengantin lom siap ag..masih ngah mekap2..kiteorg xkaco ah kang kena flying kick ngan mak andam tuh ( kata kwn aku mak andam ni wt operate hidung )..pastu kami decide better p turun makan dulu sblm pihak lelaki dtg kang lagi ramai pyh lak..kang melepas nak tgk dia bersanding.hehe..hampir siap makan tu...baru pihak laki smpi..kwn aku ni..ape lagi gelabah je p sambut suami dia kat depan umah hihihi..tp solekan dia cntk la..ag pon dia mmg dah cntk..jeles gak aku tgk.harap2 time aku nanti.cntk mcm tu jugak la..org kate seri wajah org kawen kan. hihihi...meh aku hidangkan ckit entry ni ngan pic kawen beliau.sile tatap yer..
(beliau cantikkan? )

(beliau dan suami beliau )

( the besties)

( tolong rasmi bilik pengantin hehe )

( mmg superb ah pengantin ni..cntk sgt )

(bersama rakan yg sudi dtg )

( pelamin beliau )

apa macam? cantikkan si pengantin tu..berseri2 muka dia..jeles ai..ahaks..gambar xde kat cni..sebab ai ni seorang yg pemalu.hakhakhak ( sile muntah biru yer ) .. okey lah..sekian saje cerita untuk 12/3/2011.
nak tutup tirai dah ni..kami pulang ke rumah jam 5.30 petang dalam keadaan hujan renyai2 jugak hihihi...

2 comments:

Qaseh dalia adelia said...

comeinye nak kawen gak hehek

Cik Cammy Lia said...

hehe kawen la kawen la..ahaks