Tabung

30 March 2011

review Blog

hye korunk2 semua..xde ape nak bual kan dlm blog untuk hari ini..just nak review blog yang selalu aku duk terjah tiap2 hari.memang xsah kalo xbuke blog diorg neh..kalo x view kan rase jiwa kosong jer.haha cewahh..smpi gtu sekali kan..yelah bosan2 duk depan pc, xde keje nak buat.blog2 diorang ni lah pengubat kebosanan aquh..ahaks..jom kita terjahhhhhhhhhhhh!!

Blog ni memang aku xpenah miss.Sebabnya aku suke sgt bace kisah hidup dia dengan tunang dia. kalo nk tahu tunang dia ni bakal jadi artis tau sebab skrg ni dh jadi pelajar AF9. Penulis blog ni pada mulanya xsetuju tp terpaksa akur jua..sebab dh minat si tunang nak wt cmne kn.cume diharapkan situnang xkan berubah hati bile dh terkenal nanti.dan sentiasa ingat pada si gurl yang jauh ni..miak sarawak ni..korunk bacelah entry2 beliau semua cete kan mcm dia sedang berckp jer..xde kisah org lain pom..memang beshhh .. layannnnnzzzz!!

 
 blog ni memang tetiap ari aku terjah.xsah kalo xterjah.rase idup x aman je.haha..kalo korunk perati pada nama blog dia tu mcm lucah je an..ahaks..entry2 dia pon kadang2 berbaur lucah jugak..wakaka..tp kire lucah berpengetahuan la..bukan sesuka ati nak melucah gtu..korunk bacelah sndiri ape yg dia tulis..tp yg pasti memang mencuit hati kadang2 leh wt aku gelak sorg2. hihi..best..xrugi korunk view..sile2 cepat bukak eh.

ish sikecik molek ni..dekut plak header dia..xleh nk copy paste hihi..sape yg xkenal budak ni kan..ahaks.. comel2 kecik je orgnye..ingatkn sy ni kategori kecik da..upenye ada lagi yg kecik dri sy..kirenya dia ni awet muda la..xnmpk ketuaan bile usia mnginjak nanti..ahaks..jgn marah ea yuyu..gurau jer.. sy selalu duk terjah blog yuyu tp jadi silent reader jelah.xmampu nk komen2 hihi..rase kerdil je.ahaks..sape2 yg nak berkenalan tu p lah terjah kat link yg diberi ea..tp jgn xtahu dia dh berpunya kot..sbb dlm blog sll je dia ckp ' sms ngan lelaki masa depan' hihi..sape lah yg bertuah..ahaks..cet kit dowwwk..


p/s : aku ni suke sgt bace kisah org2 kapel kan..ahaks..suke tgk care diorg, romantik...ahaks..kadang2 jeles sebab aku bukan jenis mcm tu kot..cmne nak pupuk ek??leh ajor x?waaakaka...

p/s : ada lagi blog yg aku x miss, nanti aku review lagi..xkan nak wt dlm 1 entry jenuh la korunk nak baca nanti kn.. hihihi..selamat membace korunk...love all

11 comments:

AbgFeroZ said...

weeeee... da pandai review blog org dah ekk ?? hihihi ble la turn blog feroz plak ? hahaha

http://jiwarosak.blogspot.com

Cik Cammy Lia said...

sebenarnya abgferoz..cmmy dh xde idea nk tulis ape tu psl wt review neh hihi..tgguuu la review blog abgferoz dri cammy yer..ahaks..

anis aniesa said...

hey lia,,lama dah x usha cni,,,sibok sgat,,,btw,,ingt lgi my novel,,hope u bcer lgi ,,,tq 4 da support k !=)

Cik Cammy Lia said...

tuh la pasal..lama xnmpk . :-p ok nanti sy bace eh

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahaha... ape laaaa ^^ laki masa depan?? ala... dia tak rasa bertuah pun dengan saya :)


mekasihh sudi reviewww ^^

intanurulfateha said...

heeeee tenksss sbb review blog merepek ai.. huuu

Cik Cammy Lia said...

yuyu : ala bukan awk tahu kalo dia rase bertuah pon.hihihi..dia xnak awk kembang kalo gtau nanti ahaks.

intan : hehe mane de merepek, sy suke ah

Amni said...

wallaweyhhh... terharu nyer dear,,,,, terima kasih buat review ni tau.. dah la kat atas sekali... hiiii... segan lak.... nway, terima kasih banyak-banyak tau....=)

dear, nak invite join contest. Jum tengok sat...

http://mrsamirul.blogspot.com/2011/03/menuju-puncak-gemilang-cahaya-amir-af9.html

Cik Cammy Lia said...

nanti free cammy join ok :-)

Nur Liyana said...

nk terjah blog nie..hahahha

chii said...

cuma penah masuk yuyu punya blog je..