Tabung

16 March 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

tak nak cakap banyak.nak terus dengan segmen dari abg Ben ni jer. sila lah sertai kalo nak yer .
Abg Ben Tegap


sesi soal jawab.

Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?

Penah, sebab dia caring,leh tahan ngan pangai saya ni. maybe kedua-duanya.

Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

Mungkin, tp kalo dh takdir dpt yg kurang, kena redha jelah.hehe

Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

Muka Hensem sudah semestinye..hihi..sebab dah kalo hensem mestilah ada daya penarik di ctu..ahaks.

Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?

Tidak setuju. Sebab ada jugak dalam2 duk selalu gado, dh nak bercerai pon tetap ada isi.ramai kot contoh artis yang macam ni hihihi

Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..

Tak leh nak kata setuju ke tak.sebab benda ni depend pada diri masing2 samada dia nak jadi kaki perempuan atau materialistik. sebab ada je yg saya kenal hensem segak ade rupa dan segalanya, pemalu..xreti bergaul hihihi...kalo pompuan plak..saya xtahu lar..sebab sy bukan mcm tu...ahaks

Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..

Lelaki Idaman ? Contoh ? Artis la ek. Saya nak macam Farid Kamil ( sebab muke hensem, ada style ) , mcm rosyam nor ( sebab romantik ), x pon Fahrin Ahmad ( senyuman dia mmg superb ) hahaha....

Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

Saya xde pasangan lar.so xleh jawab soklan ni.hihihi

Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

oh tidak, soalan apekah ini?hahaha...x puas hati sebab dah makin GEMOKKKK!!!..

Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

xkan cinta sebab badan kot kan. kalao dah kenal hati budi rasanya xperlu fizikal di ambil kire.

Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..

betul2..mcm2 skrg ni.tp xtahu la mujarab ke tak..sebab x penah amik pon benda2 tu semua.

dah siap. Abg Ben.sila bace jawapan saya dengan nada serius okeh. keh keh keh.

p/s : jom join reramai :-)

10 comments:

nadiemsharmz said...

jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Rafi Nilhan said...

macam2 citer ey?
salam kenal dari newcomer.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html#comments

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

solo molo said...

kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

Sheraff Boroi said...

wow! matang2 nye jwapan..hehe
sy dtang mlawat untuk dilawat tanpa dirawat..bez segmen ni..bley knal org..
meh la datang mlawat..

http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-fizikal.html

Arra said...

singgah dari blog BA..nice answer..:)

mas saari said...

datang sini baca jawapan anda..
fizikal dan paras rupa nombor 2, yang paling penting hati yang ikhlas!

sha said...

singgah sini..

mcm2 jwpn..

jom jenguk jawapan sha pula...
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

NiSha said...

etry best...
tp halus nya tulisan sayang ooiii
kene dekat2 tgok..
kita pakai lappy kecik jer..
datang dari segmen abg ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Cik Cammy Lia said...

thanx all sebab sudi jenguk blog ciput ni..hehe...

nanti saya balas jejak korunk seme k