Tabung

07 May 2014

Abang Ensem Di Mata Aku


Pendapat aku tentang beliau?? Sebenarnya aku baru je kenal beliau..Mcm mane aku kenal?? Melalui FB...

Pernah Tengkubutang add aku ke dalam group Bloggirls. Dari situ aku baru tahu kewujudan AbangEnsem ni..Kurang ajar x? hehehe..padahal AbangEnsem ni punyalah pemes, blh aku x penah kenal..Adeii..Sorry AbangEnsem..

Aku boleh perasan AbangEnsem ni sebab dlm group Bloggirls tu AbangEnsem ada ajar mcm mn cara nak dapat duit melalui Affialiate ( Ejaan betul ke tak ntah ni ) .

Aku nak komen banyak2 pon xleh jugak cuma blh bagi pendapat secara pandangan luaran jelah..Kalo tersilap nilai tu maafkan saya ye AbangEnsem..A'ah memang Ensem pon.Dengan pakai baju pink kaler mcm tu hehe...Sangat cool.

Gaya2 senyum tu ada lah sikit2 mcm kepoyoan hahaha..Poyo2 mcm..mcm mn eh nak cakap?? alaa..bukan poyo yg berlagak gtu..tapi poyo yg sengal2..phm x? Kiki..Sorry bangEnsem..Tapi  dia sangat cool sebab boleh pakai baju kaler pink..Tak ramai lelaki yg sanggup pakai tau kaler pink terang plak tu.hehe

AbangEnsem jugak baik hati..Baik hati sebab sanggup berkongsi ilmu yg beliau ada..Contoh mcm ayat kat atas tu aku ada gtau..Dia ajar para bloggirls mcm mn nak dapat duit melalui segmen affiliate.Haaa...kalo sesetgh yg kedekut ilmu tu takkan bgtau ilmu2 ni tau...Ni siap buat group lagi nak ajar benda ni..hehe..Thanx BangEnsem..

Rasanya cukuplah serba sedikit pendapat sy tentang abgEnsem ni..Terlebih terkurang tu harap mahap la ye :-)

4 comments:

QasehnyaRania said...

mmg jrg lelaki pakai baju pink.
ini segmen ke apa ni?

Mama Safiy Arfan said...

a'ah sis, ni segmen kat blog AbgEnsem...jom lah join.hehe..adiah lumayan tu

~MommyAqilMedina~ said...

Memang berani mati kan abang ensem ni pakai kaler Pink..tak semua lelaki berani kan pakai..btw..abang ni memang ensem n cool!ghegehe..

Mama Darwiish said...

huhu ensem pinky2 gitu...gud luck sis :)