Tabung

27 May 2014

Malas dh rasa..

malas da aku rasa nak join GA ni...time buat GA bukan men buat hadiah menarik nak suh org join, klik itu ini..Dh menang, adiah buat diam je...Mcm kite mengemis plak kekdahnya mtk adiah..dh tahu ko nak sponsor adiah sila lah jadi tanggungjwb ckit...Pastikan ko ada masa time nak pos..takat seminggu lewat boleh la cete ni dh berminggu2, dh tu diam seribu bahasa...

Bukan hadap sgt pon dgn adiah tu..Aku pertikai cuma tentang kredibiliti ko sbgi penganjur/ sponsor/ ape2 jelah yg berkaitan...Ko dh buat GA, org dh ikut ape yg ko nak, patutnya ble time nak bagi adiah tu, xpyh nak banyak songeh boleh x? Dh janji time tu, buat je terus..Kalo dh selalu tangguh2, jwbnye cmni r...

Sekian.

9 comments:

Aily Pop said...

Setuju sangat. Geram sungguh dgn si sponsor tu.. Haih.. Sabar je lah jawabnya..

Anizz Annisa said...

hurmm rmai dah org dok mgadu pasal nie.. haishh.. anis pon trkena sekali.. rase malas dah nak join.. tapi nak support kawan2 kita join jugak..

msredcheesecake said...

penah kene...tak tahu nak buat apa...hhee... bukan rezeki gaknye

Sally Samsaiman said...

ada possibilities tak nak bg tu kak...dah tanya kat penganjur..?

IdaShazana said...

boleh hangin satu badannnn

~MommyAqilMedina~ said...

Sabar ye cik cammy..hopefully orang yang dipertanggungjawabkan tu sedar tanggungjawab dia..mana boleh buat diam je kan..huhuhu

acik idah said...

Ohhh... nasib pernah menang sekali jer GA nie... hik3x... so tak la berharap sebab dah kalah kan... :D

Ibu Lala said...

Akk dh lama x join GA ni. Maklum la guna fon je mana nk join GA bagai.

QasehnyaRania said...

msa mula mula buat blog.join GA.pernah mng smpai skrg xdpt hdiah..
myb bkn rezeki la..