Tabung

14 May 2014

Sakitnya hati aku!!!!!! Rasa nak jerit

Mujurlah dalam opis, kalo kat umah mmg aku dh jerit da..Hehe..Emosi gila aku kan?? Adoiii...

Acaner x emosi weii...Aku xboleh nak BW..Xboleh nak tgk list2 blog yg dh update entry..Dari pagi tadi ko tahu x?? Dari kol 8.30 sampai skrg dh pukul 12lebih aku duk try x dpt2...Adoii..Uji kesabaran aku betul lah...

Korg ada cara tak cmne nak atasi masalah aku ni? ada x alami mcm mslh aku kena ni?


Serius aku dh tension tahap maksima dah ni..Apa patut aku buat?? Nak kena hempas pc ke? Eh, xboleh sbb ni harta kerajaan lagi pon bkn slh pc sbb ak try buka kat tab pon benda yg sm gak jadi..

Sebenarnya bukan arini bru jadi dh lama da jadi gini, tp sblm2 ni biasa dlm 10x aku try dpt gak la buka list tu, tp hari ni, dh 3,4jam aku try langsung dia xnak kuar...Ntah ape ke malang arini jadi mcm ni..Degil betul dia xnak aku BW kat blog korg..huhu..sedey..

Help!!!

11 comments:

aneezjaafar said...

kena block kot..

Aqilah Azmi said...

Hihi. Blogspot Makin Sakai sikit lah haih

husna yusof said...

haaa tu la.. una pun dh nak jerittt je dari tadiii,, stress hahah tp now baru la ok.. haisshh sabooo je la

shahida rahim said...

selalu jugak jadi macam ni..kena refresh banyak kali baru dia jadi..

azifah yazid said...

saya pon kena macam tu jugak... jenuh nak kena refresh banyak kali.. sabor je la :)

Semantic Sepia said...

same goes to me.. kena logout n masuk balik atau refresh banyak kali

Anizz Annisa said...

anis pon kena banyak kali tadi..dah lame kena gak sebenarnyee..geramm jee.. ape la nk jadi ngan blogspot nie..huhuhu

Mia Liana said...

banyakkan bersabar ya... huhuhu memang macam tu kadang2..

thanks ya sudi join segmen nak url blog #4, blog anda telah disenaraikan di http://www.mialiana.com/2014/05/senarai-url-blog-4.html

MaMa MuRsYiD said...

Owh sy ingat saya je selalu jd ncm ni.. Hehe.. Tp selalunya lepas log out n masuk balik baru dia ok

~MommyAqilMedina~ said...

Aida pon pernah jugak ada masalah cam ni..tapi tak lama..sekejap je..mungkin ada masalah dengan blogspot kot ni..kena report kan..

Ibu Lala said...

Akk ni mmg x leh buka blog lgsg dah kt opis. Nk buat entri atau bw sume dgn fon je.