Tabung

08 May 2014

GiveAway CASH RM50 by Cik Ayue



Salam ('',)

(Klik banner di atas untuk join)

facebook link :
twitter id :
instagram id : 


Jom ramai-ramai meriahkan GA Cik Ayue!! 






* Takde twitter dan Instagram

12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

Aimi Syafiqah said...

Assalamualaikum akak. Saya aimi. Akak ada tanya pasal harga edit blog kan :) Akak pm aimi k kat fb -> https://www.facebook.com/aimi.acun . Sorry lah terpakse comment kat sini, aimi try cari contact akak (fb) kat blog ni, tapi takde :) Thanks kak ^^

El Janna said...

wahh bestnyaa

Mama Darwiish said...

all de best

shahida rahim said...

gud luck..jom join http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

Bbwana adienia said...

salam..

saya buat kunjungan balas ke sini..gd luck ya..

Syuhada Baharudin said...

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/giveaway-cash-rm50-cik-ayue/

~MommyAqilMedina~ said...

Gud Luck Lalink!

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck!

Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
http://www.azhafizah.com/

Ain Rahman said...

Goodluck !
Kite dah follow awak dari GA AMIRAH,http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2014/05/april-may-ga-by-amirah.html Mind for follow back ? ;)

F I E Q A said...

sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html

Inlove -wanda said...


Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(4june)
-http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html (1june)