Tabung

22 October 2015

Dexandra - Perfume Masa Kini

Pernah dengar tak perfume Dexandra? Tak pernah? Pernah? Siapa yg pernah dengar dan pernah cuba perfume ni, tahniah ye anda memang bagus..kiki.tetibe je tahniah mcm lah menang award..haha..


Sapa yg xpnh cuba dan xpnh dgr, meh sini aku nak cete.. ni bukan nak promote sebarang promote yer..Tp sebab aku suka.. Perfume ni hasil karya anak muda kita..Tak salah support org Melayu kita kan? hehe . Tambah2 kalau produk tu berkualiti..


Sebenarnya Dexandra ni inspired daripada perfume original yg berada di pasaran tu, yg harga ratusan2 tu..Bukan semua org mampu kan nk beli benda mahal..


So dengan sebab itu, owner Dexandra ni amik inisiatif menghasilkan perfume yang seakan2 perfume2 original ni..Bagi semua org mampu memilikinya..Bau seakan sama, tahan lama pon ye..Ada yg ckp lbh wangi pon ada..Ada yg pakai dari pagi, smpi ke ptg masih ada bau..Kalau laki aku plak pakai, walau dh basuh baju tu, still melekat bau dia..Memang kuat dan sedap baunya..


Dexandra ni bukan semua perfume ada tau.. hanya yg terpilih jer owner ni buat..So sape yg tak grab memang rugi.. Mesti bila korang pakai, org ingat pakai perfume mahal2, padahal hrga mampu milik jer..kiki.. Best tak, best tak? Tak cuba tak tahu, kalau dh cuba confirm korg jatuh hati..


Kalau nak tahu Dexandra ni ada 39 jenis bau untuk Women dan 23 jenis bau untuk Men..Aku tak boleh nak senaraikan sebab pakai hp ni lembap sikit..Kalau berminat boleh je pm fanpage ni tanya yg mana available yer .. Perfume Original Malaysia , Perfume Original Malaysia  (klik..klik..jgn tak klik)


Aku dah try beberapa perfume, memang bau tak dinafikan semuanya best2..Dorg ad jual jugak sample punya..RM10 je sebotol.. kalau korg xtahu nk beli bau mana kan, boleh la try beli yg sample ni banyak2 bau..nt dh berkenan yg mana, boleh beli yg botol besar plak..hehe..Amacam?? gud tak, gud tak?? hehehe..


Jom selamat mencuba..Jom support anak muda ni berniaga kembangkan produknya ke serata dunia..hehehe..


Semoga anda semua kaya dan terus berjaya.. ekekeke..

p/s :takboleh nk masukkan pic perfume..Hp aku biol sikit..Harap dimaafkan.hehe


1 comment:

Norhana Marsom said...

Pernah bau 1 jenis bau perfume ni. Memang wangiii and tahan lama jugakkk