Tabung

28 February 2016

Review : Drypers Touch

Memang selesa la weh drypers touch ni.Lembut gilaaaaaaaa kot diapers dia...memang best sgt bila aku pegang, rasa gebu gebas je hehe..Confirm babyAlma selesa sangat bila pakai Drypers Touch ni..
Aku xmampu pon nak beli diapers ni haha..Sebab harga agak buntang mata bagi aku yang tak berapa berada ni..ekeke..Mujur la ada yg sudi bagi free untuk trial..Merasa lah jugak babyAlma pakai diapers mahal untuk 2 kali..Hahaha..

Nak tahu sape bagi kat aku Drypers Touch free ni?? hehe..
Dah tentulah pihak Drypers sendiri..Sorry lah aku xblh nak masukkan link sebab link tu aku xboleh bukak..Tp kalau korg blh buka, taip je Drypers kat gugel, nanti keluar lah sample request tu.. Aku ni kalau bab free memang cepat je aku apply..Dh lama rasanya aku apply ni..So Jumaat lepas aku terima..Tu pon laki aku yg rajin cek post box kat umah tu..Kalau tak, aku xtahu pon  Drypers Touch ni sampai..Dapat2 je, terus petang tu mandikan babyAlma, aku pakaikan dia dgn Drypers Touch ni. Aku buka je diapers tu, aku rasa bahagian dalam dia..Pergh..Memang bestttttt sangat..Aku xpnh lagi kot rasa pampers yang gebuss mcm ni..Serius, ni bukan iklan berbayar ye..Memang aku alami sendiri dan aku sendiri yang nak buat review nih..Dengan senang hati aku pakaikan kat babyAlma..Aku tahu dia mesti comfort gila bila pakai..Hehehe.

Camera phone x bape cantik..gelap je kan..ekeke..
Budak baru siap mandi..Rambut pacak2..Boy ke girl ni? hehehe

Ni wajah hadapan Drypers Touch.. Comel kan..Kalau tgk kat plastik dia tu corak dia mcm superhero punya tu ape eh, captain america ke?? yg pakai benda bulat tu?? hahaha

Ni bahagian belakang.. Beria aku tiarapkan babyAlma sebab nak amik view ni ekekke...
Sila tatap vontot babyAlma yg ber'TOUCH' ni..hehe

Mama nak suh jadi model pegang plastik pon dia xnak...Sibuk nak main dgn plastik tu..Haha

Ini lah rupa sebenar plastik drypers Touch yg aku dapat free tu hehehe..Kat dalam ni ada 2 keping..


Memang puas hati lah pakai dia..Tebal pon ye jugak.. Memang sesuai sangat dgn harga dia..Kalau yg jenis x kisah dgn harga pampers kan, aku syor sgt korg cuba Drypers Touch ni kat anak korang.. Memang x menyesal....Ada yang pernah cuba x?? Cmne pendapat korang? Ada x sm mcm aku rasa? hehe...Aku x membodek ye..Tp betul..Aku puas hati...dh banyak kali da ni tulis 'puas hati'.. tu maknanya puas hati btl lah tu..ekeke


Kalau rasa xnak keluarkan duit, korang buat la cm aku buat..Pegi kat web drypers then ec je maklumat korang kat tempat sample request tu..Nanti depa bg la sample untuk korang..Tp korang jgn la ingat depa akan pos laju kat korang ye...Dalam sebulan lbh jugak la nak dapatkan sample ni..So diharap bersabar ye..hehe,

11 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

menarik...

Siti Rohaida Yusof said...

tak pernah cuba lagi drypers yang ni...harga pun not bad mahal..heee

shalimar yusof said...

memg lembut..tp kite xbape mmpu juga,,,huhhu

Julia Johari said...

Wowww Qi pun pakai drypers...ternampak kt giant drypers touch ni waaaa nanti nak usul pada walid...bestnya

IQ = Iez Qis said...

anak IQ tak brape dengan Drypers ni...ok, nak try sample jugak la, kot2 Drypers Touch ni dia xbrape nak naik merah kat bontot dia...hhehehe...TAPI harga Drypers touch ni lagi mahal daripada Mamy Poko ok! pikir 10x nak tukar pampers...haha!

Asha Lya said...

Insyallah akan dtg blh la try ni hhehe

Diana Rashid said...

Drypers memang rajin bagi sample..dulu masa anak kecik lagi selalu jugak dapat sample drypers ni..

Mar Mansor said...

oo kalau drypers touch sample dapat 2 keping je eh? sebab sample yang lain dapat 3 keping.
saya dah pegang sample kat pasaraya memang lembut giler ah...terbayang yang bon si manja akan sangat mulus.
tapi harga memang lah boleh melengkung badan

Mila Hilas said...

sis mar, sbnrnya ada 4 pcs..size berlainan, 2pcs M, 2pcs L..hehe

YieN said...

Aritu pernah pegang tekstur ni kat supermarket, mmg wallahhh! Soft sangat.. Berbaloilah dgn harganya :p

adianiez AIDA said...

hamboi alma, bergaya ye dgn drypers, seksi gitu!
ijat da pakai drypantz aje, mila.
tu pun mlm aje bila nak tido.
lain-lain da free diaper.
bertuah la kalau da nak masuk 4 thn masih berdiaper :)