Tabung

12 April 2011

Kencing di Tempat Yang Disediakan

hehehe tajuk entry bukan main lagi kn..mcm ke arah kelucahan je..tp sabor2.. xde melucahan yang keterlampauan..ahaks..ayat pon tunggang tebalik da..korang2 ade bace paper x hari ni? Metro punye.. adoi nek menyirap plak rase..dah tua2 macam tu pon , org kata umah kata pergi, kubur kata mari, tp pangai nauzubillah..nape lah ade manusia mcm ni ek.. kalo iye pon sakit hati atau marah, xperlu lah beremosi dan bertindakan melampau cenggitu..lebih daripada haiwan plak kadang2 pangai manusia ni kan.. masyaAllah.. ish3 ape nak jadi lah... padahal nanti kalo sakit ke ape. bini jugak lah yg akan jaga..tp bile sihat gni sepak terajangnya bini tu.. ape lah dosa dan salah bini tu.. dah 26 tahun kot hidup bersama..dia kata benci tgk muke bini dia yang dh tua, dh tu dia ingat diri dia tu muda ke?? padahal lagi tua dari bini dia.. xsedar diri betul kan? huhu...

ngan aku2 plak yang emosi lebih..hehehe...aku xboleh lah kalo bace cete2 mcm ni..xleh nk terima dek akal...kesian bini dia..padahal mintak tolong buang sampah je..di terajang nye bini...dipukul nye bini tu..siap kencing tu yang paling xleh blah..kalo aku ade time tu..aku berak je atas badan laki tua gayut tu.. huhuhu..moga2 dia sempat lah bertaubat....ntah kemana la dia pegi kan..tgk2 paper esok jumpa dia mati kat mane2..hahaha gile jahat dan kejam aku kn.doa dia mcm tu..bukan lah..harap2 dia sempat bertaubat dan mintak ampun ngan bini dia tu...dah 26 tahun hidup bersama..bila dh tua kedut2 ckit mula lah benci..di tu kuat lagi ke? jgnlah kwn2 ku semua berperangai gtu eh.moga2 kite sentiasa hidup dalam keberkatan Nya..

Note bulu kaki : hope dapat laki soleh dan mampu membimbing dan sayang aku selamanya hihihi

7 comments:

krole said...

dayus sangatlah bagi krole kalo pukul pompuan ni..tambah2 bini pula..adus ptut diberi kasih sayang ni sebaliknya..berdoalah kita moga dijauhkn daripada perkara2 cam tu~amin

adwafarahin said...

manusia lupa diri la tuh..lupe mse susah senang bersama

x bersyukur..ish3!

syufaa said...

hoh!! td bru bce paper..cian kot makcik tuuu..dah lumrah idup la kan..dh tua nk wt cmne..aduii laaa..ciannn sgt2!!!

alongxp said...

saya tag kamu ni... http://kakicandid.com/blog/2011/04/13/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie-hishamuddin/

adan said...

ish.. tak sedar diri langsung laki tu.. dia ingat dia tu muda lagi.. hahaha.. bodoh..

akuwanblur90 said...

bila susah, perempuan menjadi teman. tapi, ada sesetengah lupa, bila senang, perempuan jadi teman gaji. means org gaji..

ïêmå å¢klê§ said...

iema pun harap dapat suami yang soleh n waras akal fikiran..

laki macam 2 memang giler!!!
baek bako je hidup2...
geram rasanya,..