Tabung

05 April 2011

oh..Jatuh Cinta Lagi!!

jatuh cinta lagi..lagi lagi ku jatuh cinta..
aku jatuh cinta kepada setiap wanita..
layaknya seorang pria tuk cuba bahagia..
.
.
.
dia atau dia ..ku pilih yang mana..
aku pusing untuk memilihnyaaaaaa...
.
.
.
haha jahat plak rase nyanyi lagu nih..yes!!but skrg ni aku memang tgh mood mcm ni..cmne ek? (lirik tu xtahu lah betul ke x, men bedal je..hahaha)

kawan2 semalam aku p deting..deting ngan sorang mamat ni..budak kampung aku jugak..adoi..bestnye kalo aku masih belum berpunya, memang aku terus je terima dia.hahaha...jahat x jahat x? mcm best je..siap kena lamar tuuu...hmm..romantik..wakaka..tapi 1 je aku xberkenan..dia tu rendah je ( bagi lelaki kategori rendah laa)..aku ni jenis suke laki tinggi2..ala2 model gtu..walau pon aku cenonet je tginya.hahaha..senang ckit nak kena lambung nanti kn..ahaks..

dia ni lain ckit ah..selalu duk cete pasal kawen2 ..duk berangan nikah ngan aku.dia lom kenal lagi aku ni mcm ni..jahat ke aku..masih suci kah aku..sosial kah aku..suke2 dia je main bedal melamar aku..tp memang best lah kan kena mcm tu..walau pon bukan lamar time candlelite dinner ke hape..tp aku rase bahagia.haha..tp lam kepala aku ni jugak mane boleh main2 suke nak terima je..dah yg sorang lagi nak campak mane. kalo boleh xnak da lukai yg sorang lagi tu..kesian dia berusaha nak mai minang aku..hehehe..

Aku rasa lah kn, aku nak kenalkan mamat ni ngan sepupu aku lah..smlm aku dh gtau kat dia..pasal gurl ni.. tp gatal2 plak dia..ckp xnak..just nak aku je..eleh saje nak amik ati lah tuu.. ahaks..aku x cair pon okeh.. hahaha..gile jahat je kan..xpe2..nanti siap lah ko bakal jadi sepupu aku...kihkihkih..aku rase aku xboleh terima dia..dia baik kot..aku ni nakal ckit hihi..ckit je tau bukan byk pon...so kepada awk..ye awk lah.. kite kawan jelah eh dulu..jodoh x kemana kn..sy xnak dh dikecewakan dan mengecewakan pihak2 lain termasuk diri sy sendiri..cukup lah mslh sblm ni baru je selesai..ni tambah lak lagi satu..hehe..penat den... ( sape suh ko gatal sgt kan....terima ah akibatnya cammy oiiiiiiiiii )

8 comments:

nur aisya humaira said...

waaa,org comey ramai laa berkenannye..keke

Cik Cammy Lia said...

wah cik aisya kite komen...

chiah_ismile said...

HEHE..best gak klw skali2 ade bebelah ati,tp kne make sure choose wisely..haha~anyway,sonot la!

Cik Cammy Lia said...

haha ape benda yg sonok nye chiah? ahaks.pening pale ah

anis aniesa said...

wah...ade peminat!bestnya ...=)

Cik Cammy Lia said...

anis : hehe bukan peminat ah.. tp best kn kalo farid kamil dtg lamar sy...( tetibe je )

Nur Liyana said...

wah...dh cik cammy cantik..mesti la ramai peminat..huhu

jemput ke blog yana!!!

Cik Cammy Lia said...

yana : haha...mane ade gtu... mamat tu je ngader2..