Tabung

27 April 2011

Kisah Semalam

alkisahnya..kalo kamu seme bace entry aku sebelum ni.aku ade cete pasal budak umah aku kn. arini aku nak cete lagi weiii...bukan xpuas ati ..cume nak cete pasal aku wat status kat FB..aku xsangka plak stalk fb aku dalam diam.ingatkan dia xhirau fb aku yg cabuk uduh kusam mcm taik kucen dia tuh.. ades..org kate terlajak perahu buleh diundur, terlajak kate buruk padahnya.so skrg ni aku nak ckp..aku lah yg terlajak kate tu..aku sebenarnya x bermaksud pon nak kate gtu.tp ntah cmne jari aku ni menaip laju je then ter enter plak..dia sempat bace ape yg aku tulis..aku sedar mmg aku tulis tu agak kuang ajor kn..tp maaf kan aku wehh..seyes aku bukan mcm tu niatnya..kamu tgk eh aku tulis gni " TAK SABAR NAK BALIK KG, XNAK TGK MUKE BETINE SYI**L KAT R*M**..aku tahu aku dlm keadaan marah time ni..tp aku xleh nk putar atau undur balik masa smlm..aku nak mintak maaf tp aku segan..aku rase aku melampau je kn..ckp dia betine dan syial gtu..hmm..mestilah dia kecik ati..walau dia xlayan aku kat umah, buat hal dia...xpenah ajak aku join dia mkn sekali, xpenah tego aku skrg..buat muke sombong ngan aku, palingkn muke bile aku berckp ngan dia,,tp aku rase aku x ptt ckp gtu kat dia..beb..kalo ko bace blog ni..aku nak mintak maaf ni..aku x sengaja weh..mintak maaf eh..tlg maafkan aku..




kamu seme pembace blog ku..ape patut aku buat?perlu ke aku bagi inbox kat dia then say sorry??  tp kalo dia copy ayat tu then malukan aku kat fb tu cmne?perlu ke aku amik risiko tu? aku ni bukan seorang yang berani sbnrnya..aku penakut..xberani nak bergadoh ngan org ..melainkn memang salah org tu yg xleh nak blah..mcm kes budak rumah aku sblm ni..yg buruk2 kan nama aku..kalo yg tu mmg aku xtakut nak gado ngan dia..huhu..cmne ek nak buat?? aku nak baik2 semula ngan dia..bagi opinion kamu-kamu leh x?




nota bulu ketiak wangi : aku takut nak balik umah nanti kena serang hihihi

4 comments:

anis aniesa said...

dear, better u mntk maaf dgn dia..pasal dy nk malukan kan u atau x kat fb tu terserah dy..kte x bole nk predict pe y dy nk wat lepas ni,but juz think positve.u dah mntk maaf dn kalau dy balas blek ape u buat aritu,itu dah jadi certa lain..sekarang ni yang pentg u mntk maaf dan let her know that u menyesal dgn ape y u buat dlu..yes everyone make mistake but its hard to say sorry..once u say that mksdnya u dah tau baik bruk perbuatan u..mntk maaf k..
hehehe..sori pnjg ceramah kat lia..smile dear!x de apa2 y x bole diselesaikan as long as GOD with us..=)

Cik Cammy Lia said...

dh inbox dia td..lom ade balasan.. tp sy kenal dia tu jenis berdendam.risau gk ni hihihi.. thanx for advise tu eh

anis aniesa said...

dear,apa y bezakan kamu dgn dy kamo sedar kesalahn kmo dan cuba terus terang dgn dia.xpe nnti insyaAllah semuanya oke..mungkin ada sebb knp dy blom jelaskan pada kamu knp dy wat mcm tu.one fine day kamo mungkin akn tahu juga.sabar ya dear..=)

Cik Cammy Lia said...

yer la anis..sy kalo wt silap mmg rase xsenang duduk lar..dia lom bls lagi inbox sy tu huhu