Tabung

10 April 2011

sediH dan kecewa ngan blogger

kenaPA korang buat saya macam ni? korang semua sebenarnya ikhlas x nak jadi kawan saya kat dunia blog ni? saya betul-betul kecewa dan sedih la ngan korang2 semua yg terlibat ni...sampai ati..kalo agak2 xmo jadi kawan, xpyh buat mcm ni..sy bukan cari koleksi follower tapi cari kawan di alam maya yang boleh berkongsi masalah dan juga tempat untuk happy2 bersama.tp xsangka saya hanya bertepuk sebelah tangan. sedangkan korang2 semua langsung xpenah anggap saya sebagai kawan korang..sedih yang teramat yg saya rasakan sekarang. nak nagis je rasa ni ..

napa benda ni wujud jugak di dunia blog.sy ingat kat cni lain dari yang lain..tp nampak gayanya sama je.. ngan laman sosial lain..xpelah..saya nak merajuk.. korang2 ni kan..dh jadi follower saya , tp korang xnak tinggalkan link..cmne saya nak jejak korang balik? camne sy nak follow korang semula? cmne saya nak bace entry2 menarik korang semua..bukan ke itu semua x adil bagi saya.. saya telaH di anak tirikan oleh korang2 semua..sampai ati korang kan... :-(

tolong lah bile dh follow tu tgl kan r link..kan mudah untuk kite sm2 dpt benefit di ctu...sy bukan nk kumpul follower terbanyak kat cni..tp kawan ..huhu..okey..hope korang boleh kerjasama dalam hal ni yer...

" BERBLOGGING LAH SECARA SIHAT "

9 comments:

Jamiel said...

Tak sangka lak ada yang terasa camni..
Mungkin mereka lebih suka membaca cam saya ni..
Komen bila perlu sahaja..
Maaf la kalo cara blogger seperti saya ni menyinggung perasaan..

CikKaikazie said...

hahahahah igtkan hapelah tadi yang sedih ni...kdg terjadi jgk camtuh.follow org tp xtinggal link..

:: Nonoy :: said...

uishh.. xmau emo2.. hepy2 ar keyh? :)

chiah_ismile said...

ala cik cammy ni,namo sdey2...
kdg2 dorg xsngaje lupe tggl link...

penaberkala said...

ololo
jgan majuk la cik cammy oi
biasa la tuh dunia blog
kdg2 rasa cam touch n go je,haha

nur aisya humaira said...

muahahaha..
aku igt ape tdi..chehhsss...;P

Solihin Zubir said...

yelahhhh.. sy tinggalkan link la ni... ;-p

http://www.solihinzubir.com/

adan said...

1st baca entri..

Ya ALLAH asal ada blogger yang terasa macam blogger lain tak ikhlas berkawan er..

part last pulak.. biar betul dia ni..
macam ada tersirat je di sebalik kesedihan tu..

enjoy blogging er.. tamao sedih2.. jom bw bersama nak... hehehe...

kata kila said...

kenapa ni