Tabung

17 January 2013

Edit Blog

Assalamualaikum...Selamat petang kawang2..

Baby aku dh aktif da..Mlm ari yg aku update pasal dia x bergerak tu kn, memang dia aktif gile..Ak nak tido pon xboleh...Hubby teruja betul dia tgk ank dia x benti bergerak hihi...Aku rasa kan, bby aku ni.time aku byk wt keje memang dia x aktif la..dia kesian kat mama dia agknye..tkt aku penat lebih.hehe.bagus betul kan...Aku stil x buat kiraan pon, asalkan dia gerak dgn aktif dh memadai...Lagi satu kan, ak perasan, baby aku ni...kalo aku bukak baju,biar je perut terdedah cmtu (kat umah je buatcmni,hehehe) mesti dia ligat je..kejap2 gerak, kejap2 tendang hehehe...Aku lah yg duk perati je perut turun naik..Memang best..Moment yang pasti diidamkan oleh semua ibu, tol x? Sebab tu mane2 yg dh jadi ibu, bile tgk pompuan mengandung, secara auto dia pon teringin gk mngandung.tp xnak beranak..hahaha..takut sakit punya pasal....

Aku ni tinggal lagi 2 bulan jer..Pasni dh kena pantang mcm2..Dah xboleh nak mkn itu ini..So skrg ni kalo nk mkn, mkn jelh..xpelah berat naik lebih ckit pon.hehehe...Nak wt cmne kn...Isnin depan checkup aku xtahu la bape berat aku...Ngeri rasa ble pk pasal berat ni hahaha...Jgn mendadak sudah, nanti cnfirm kena bebel dgn nurse..

Ak ni kan, tajuk entry lain, tapi yg aku cete pasal lain..hahaha..ngeng betul...Sebenarnya kan, ak baru je tempah dgn akak rose cute.Ak mintak dia editkan blog aku yg x cntk ni..Sekurangnya korg masuk blog aku pasni xde lah bosan je kn..hehehe..Xsabar aku menanti hasil edit tu..Mesti cntik n cute..Kak Rose, jgn lama2 sgt ea..hehehehe........(bajet cm blog ak sorg je dia nak wt)...Nanti ape2 akak emel je sy k....Lepas ni korunk jgn mls2 masuk blog aku eh.Xde alasan da sbb pasni blog ak dh cntk hahahaha..belom ape2 lagi dh teruja..Ntah ape2 je kn..hekhek...Thanx kak rose cute sebab sudi editkan blog kite :-)

3 comments:

cik gObu said...

sama lah kita
sis pn suka angkat baju tu tgk pwot beralun2

Fieda Rafli said...

mesti comel nanti..

zaty said...

woah ada yg tlg editkan blog..makin cantik laa lepasni :)