Tabung

30 July 2013

Sebarkan Semangat Ramadhan bersama Coca Cola dan Hotfm

Cehh tajuk mcm aku sertai je kn.haha..Xde lah sesaje nak update pasal ni..kihkih..Sebab ak tgk kat BE ak dh lama iklan Coke ni duk menepek..So ak rasa mcm x adil plak kalo aku buat xtahu kan... Moga2 banyak la ckit duit yg ak dpt..Hahaha...niat dh salah esok2 jgn ko credited plak eh..baru bape sen je tu..bagi byk ckit..ahaks..

Pagi2, memang aku dgr hotfm..ak xpasti program coca cola ngn hotfm ni smpi bila..Tapi 2,3ari ni mcm dh xde kedengaran plak..tapi xtahu la kalo ak terlepas kan..Tp memang best la klo menang benda alah ni..yang paling beruntung org2 kg la.sebab terpalit sekali keuntungan dengan org yg menang tu..haih napelah xde org kat tmpt ak yg menang...kalo x, dh dapat mangkuk  tingkat free beserta lauk pauk dorg masak hehe...Boleh la merasa benda free..Mangkuk tingkat dia pon cntk gak..

Ak tahu ni pon sebab tgk blog K.filla..dia dapat free kot..x aci sungguh..hehe..jeles btl aku...ahaks..untung la ko kan kak..hehehe..Kalo korg nk tgk rupa mangkuk tingkat tu cmne, sila ke blog k.filla jelh eh..xkuasa aku nk copy image org tepek kat cni plak..kalo ak dpt xpe lh jugak.hahaha jahat kan.

note : ank aku dh bape ari x sihat..mata dia merah je panas dlm agknya..kesian btl..dh la selsema lagi..cepat sembuh syg.

3 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

akak ingat cik cammy yg join...

Suria Lekatlekitgurl said...

takpe mana tau akan datang ada lagi & ada rezeki

QasehnyaRania said...

ada juga terbaca dekat blog celoteh mj

selamat hari raya dear

thanks sbb sudi join ye