Tabung

07 July 2013

Sebenarnya Aku Masih Tak Tahu dan Tak Paham

Selamat pagi,

Mak aihhhh panjang benor tajuknye kan.hehe...Menunjukkan betapa seriusnya benda yg cammy nak tahu tu..So kwn2 tlg la ye terangkan ape benda sebenarnya maksud di sebaliknya....

Kalo nak tahu cammy start blogging ni rasanya dh setahu n lebih..Tapi cammy memang x aktif..Lebih suka bace entry org..Jadi silent reader jer..Skrg ni baru mcm ada rasa rajin ckit nak update blog ni..Dalam setahun lebih berblog ni, kwn2 nak tahu x..bape je earnings yg cammy dapat? tak smpi pon rm50...dahsyat kan...xpe, cammy x malu pon nak akuinya..sebab cammy tahu, blog cammy memang hangat2 taik kucen jer.. xramai followers, x rmi pembace dan mcm2 tak lagi r...So x kisah sgt pasal bayaran tu..Cuma yg cammy nak tahu skrg ni.. Ape makna untuk CPUV Campaign dgn CPC Campaign tu?? Ada sape2 boleh terangkan x? Dan cmne benda2 alah tu memainkan peranan dlm penghasilan duit tu???

CPC Campaigns

CPUV Campaigns


Harap ada yg sudi membantu cammy untuk lebih memahami mengenai blog ni..TQ

6 comments:

Shima Mazlan said...

same la kita .. huhuhuh ..

Abu Luqman said...

HUHU BANYAK JUGA NIH..PELAN PELAN YE...SABAR

Innanie Ariffin said...

nanti kita akan buat satu entry mengenai perkara ni. insya-Allah kita akan bantu akak.... ok!!!

Innanie Ariffin said...

kak kita dah buat entry untuk akak!

http://www.coklateyes.my/2013/07/tips-bagaimana-cpuv-cpc-nuffnang.html

Lizzie Yasmin said...

Google lar, ramai orang buat entry tip pasal benda nie. Pokoknya kene rajin dan trafik kencang

QasehnyaRania said...

lama2 nanti cammy akan faham juga

cpuc utk setiap iklan yg di klik oleh pembaca. setiap yg di klik kakan dapat byaran nya

cpuv ialah iklan yg muncul bila pembaca masuk ke blog. sama juga yg ini
kena pandai2 tahu bila iklan muncl.