Tabung

22 July 2013

STICKY POST : PAMPERS KOREA DIJUAL

ENTRY BARU ADA KAT BAWAH YER.

Selamat pagi,

Ada sesiapa berminat tak dgn pampers dari korea ni, guna teknologi dari Jepun..Anak cammy dh pakai pampers ni, memang selesa sebab dia daripada Kapas, lembut jer..Lepas pakai pon, kulit anak cammy xde melecet atau merah2 kat celah kelangkang dia..Skrg ni cammy ada sediakan untuk trial pack je dlu.. Senang kwn2 nak try dulu kan, xpyh la beli byk just 10pcs saje..Kalo rasa baby sesuai baru la korg order byk ckit untuk 50pcs dan 80pcs :-)



Pampers ni xde jenama yer...Di datangkan khas dlm bungkusan besar, so kalo korg nak cammy kne repack balik seperti dlm gmbr tu..Sesiapa berminat boleh tglkan komen atau emel mie_ein87@yahoo.com TQ




11 comments:

juliaakmal said...

saya dah emel ...

Cik Cammy Lia said...

blm trm lg..cube check btl x emel? kdg2 ad cust yg ltk .my kt akhir emel sy tu.hehe.. TQ

Aku Penghibur said...

wahhhh :) mahal tak ?

Cik Cammy Lia said...

@aku penghibur : Murah je...meh la belikan tok ank buah hehehe...

QasehnyaRania said...

baru tahu ni.hihi
maklum lah teda anak ;)

~aSHa~ said...

wah banyak nye...harga berapa?

Cik Cammy Lia said...

@asha : sis, 10pcs
Size M - L :rm7.50
Size XL :rm8.00

QasehnyaRania said...

thanks ye cammy lia sbb sudi join ga ciksu.

nantikan keputusannya ye :)

JunAina said...

Kat rumah dah tak ada yg pakai pampers.

Che Rosliza Che Mat said...

banyaknya...

mamy ash said...

0173051052 nk tau harga saiz s/nb utk 80pcs