Tabung

03 April 2014

Perghhhhhhhh Menakjubkan

Aku tak sangka malam ni Nuff betul2 buat ak berkata ' woooooooowwww'..
Gila baik hati encik nuff ni..aku syg ko ketat2 la weiii..
Malam ni ada iklan baru lagi m3nempel kat blog aku..sukenya hati aku..
Yang paling lama iklan INtI sejak bulan Feb smpi skrg..dh sebulan lebih...
Walaupon angka dia xde lah gempak mn..tapi aku suka..
Hahaha sebab dlm 1 mmasa ak dpt 4 iklan...Bergerak lah laju ckit ye rm kat ctu..hehehe
Bahagia je aku rasa..hati manyak berbunga2..kikiki...

Yang bulan 3 ada 1...then bulan 4 ada 2 iklan..,
Harap lama lah ckit dia duk ctu..korg pon sudi2 lah klik ye kalo jengah kat cni..
Alaa xrugi pon..x susah pon..bukan aku suh korg pikul barang pon..hehehe

klik2 dihujung jari je...tolong menolog kan amalan mulia..hahahaha..dan2 je kan aku ni..
Malam ni tdo dlm snyum la..esok bgn mesti hepi je..hahaha..
syukur..Balasan bile kite x lupa Dia..ada lah rezeki ckit2..hehehe..
Kalo korg nk tlg tmbhkan rezeki aku...tlg like page aku ni ye..kalo sudi menabung la kat ctu
Beli belah apa yg ptt..Aku jamin korg pasti akan puas hati...hehehe..
Takde niat pon nak up entry tgh2 mlm ni, tp sb hepi sgt terus jadi 1 entry ni..hihi..
Oklah jom tdo..kang Arfan bangun aku plak hangin xleh nak lena..hahaha
Sendiri cari pasal, dkt anak plak nk hangin kan? Kiki..ntah hape2 aku ni..
Gudnite u all

p/s : disebabkan ak hepi ni, ak nk kongsi hepi ak dgn korg jgk..sape2 yg nk buat GA sila cri ak.sb ak nk tlg sponsor adiah...nt lh ak ckp adiah ape..

4 comments:

mOoN IzzaN said...

rezeki... tahniah.. :)

Asha Lya said...

wahhh seronoknya..lya menabung cne colgate

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. rezeki.. untung la... sy smpai skrg xfhm nk nengok nuffnang tu... tp dh lama tempek bnda alah tu kt blog ni.. hahaha

Ibu Lala said...

Àah x la paham sgt dgn nuffnang tu. Tp ikut je