Tabung

18 April 2014

Mohon Like Daripada Korg..

Seperti yang korang sedia maklum kan, aku merupakan antara peserta yg terlibat untuk review produk daripada MyBeautyHerbs iaitu SLimfast Diet..So masa untuk kami review tersebut telah tamat..So skrg ni kami2 35 peserta telah diberi tugasan oleh pihak MBH untuk mendapatkan like terbanyak bagi setiap review yg telah kami lakukan tersebut..So dengan rasa rendah dirinya, aku bagi pihak Mira Syakira Hilas, nak mintak keprihatinan daripada korg untuk membuat undian LIKE terhadap pic aku dan review aku yg x seberapa tu...Plis klik LINK 1 dan LINK 2 ... Korg kena like dulu Page MyBeautyHerbs tu lepas dah klik page tu baru klik pic aku tu yer..Kalo x nanti like korg dorg x kira plak.. Terima kasih x terhingga untuk bantuan korg ni..Senang je kan tugasan yg aku bagi korg ni?? kan? Kan? PLisss... TQ.

Sehingga 18 April 2014 je tau!! :-)

Antara hadiah yg bakal pemenang dapat spt :

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM200 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM150 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM100 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 4 hingga 10 :
3 kotak SlimFast Diet


Pemenang akan dipilih oleh pihak My Beauty Herbs sendiri berdasarkan beberapa faktor berikut :
  1. Entri review yang berkualiti, kreatif dan menarik
  2. Memasukkan gambar bersama produk SlimFast Diet dengan cara yang kreatif
  3. Screenshot gambar entri review di fanpage My Beauty Herbs mendapat LIKE yang tertinggi
  4. Artikel entri penyertaan hendaklah 100% karangan sendiri dan bukan diciplak dari mana-mana

19 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best yer...

nur farahain said...

Dah like.. Ain pon join jugak..
Ain ade buat giveaway . First time.. Jom join dan support ain.
<3 Follow Click Like Sempoi Giveaway <3
http://akuainkausiapa.blogspot.com/2014/04/follow-click-like-sempoi-giveaway.html

Nur Madihah said...

done like pic akak.. good luck :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Dah LIKE, tapi kenapa LINK 1 tu macam broken link jer....ada error. Huhuhu....

Sally Samsaiman said...

sally dah klik dah :)

Mama Safiy Arfan said...

Yana : mslh tersebut dh dibereskan..Hehehe TQ sbb maklum

Mama Safiy Arfan said...

TQ all..dan gudluck juga utk yg join

QasehnyaRania said...

good luck

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

Liza Razak said...

saya dah like pic sis...good luck yer :)

Anisyamir Leejo said...

Done like :) Btw, sy drivethru sini sambil follow #435 http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

Karimah Zulkafali said...

Done like :D
Done follow you too #441
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html

Nur Aliyah Syofia said...

salam pemilik blog :)

jemput join simple review segment by me :) tinggal beberapa hari shja lg.
:http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

suhaila abdullah said...

Mama Safiy Arfan good luck tau...:)

MAY said...

good luck mila...baru bace entry hari ni..sempat lagi kot nak LIKE.hehe

Dieba Adieba said...

good luck sis..

eyqa yushaiza said...

dah like gambar akak. like last2 minute :DD

Norhasniza Khalid said...

semoga berjaya ye.. :)

Emma Rosli said...

hai emma bw dari segmen kak mialiana . Jemput datang ke http://kuemmarosli.blogspot.com/ done follow:)