Tabung

04 December 2014

Selamat Hari Lahir


Selamat hari lahir untuk diri sendiri.....Hehe
Terima kasih kepada yg telah wish kat aku samada kat fb ataupon whatsapp
Yang penting laki aku siap wish kat blog dia okeh!! dengan video sekali dia buat..
TERHARU tau!! Rasa nak nangis je..ekekeke..Thanx b

Walaupon takde hadiah, asalkan kasih syg sentiasa mekar dlm hubungan kita..

Tadi kan alkisah pic kat atas tu...AKu bukak google, konon nak cri pic khas besday kan? Sekali kua mcm tu bila aku scroll kat pic tu keluar plak ayat ' Selamat Hari Lahir Mila' ..

Alamak, terkejut betul ak..Taksangka, google buat khas utk aku..Haha..Thanx google :-D

Ada tak yg sm tarikh lahir dgn aku?? Hehe..Slmt hari lahir utk korg jugak yer.

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Selamat Hari Lahir Sayangku, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan dunia akhirat serta di bawah lindungan dan rahmat Allah SWT sentiasa...In Shaa Allah...mudah-mudahan...

Safirul Amar Azmi said...

Happy birthday Mila..semoga panjang umur dan sentiasa di murahkan rezeki dan bahagia selalu bersama suami dan anak tersayang

Diana Rashid said...

Selamat hari lahir...:)

Azieera TajulRahim said...

Selamat hari lahir mila!

husna yusof said...

Happy Birthday! semoga Allah memberi kebahagiaan hidup dunia dan Akhirat Insyaallah :)

Ein lanabulu said...

Happy birthday Mila, semoga panjang umur murah rezki dan diberkatiNya..amin

Nadratul Syazwana said...

Wahhhh sweetnya husband akak! :D Happy Belated Birthday kak <33

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Takde hadiah pun xpe.
Yang penting kasih-sayang & saling memahami.

acik watie said...

Selamat hari lahir...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Jom ke page Acik ye..

http://acikwatie.blogspot.com/2014/12/selamat-panjang-umur-kawan.html

Mar Mansor said...

Lambat pulak wish..happy belated birthday ye!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

happy belated birthday kak =)

Meura Fiznie Airah said...

Saengil Chukka Hamnida akak ^6 .

Jari Manis said...

ala..baru nk baca entri ni so happy belated besday utk mila..belum cecah 30 series kan...ke dah lebih :-) apa-apa selamat hari laihr dan sihat sentiasa aminn