Tabung

08 December 2014

Takboleh Blogwalking

Kalo ada yang perasan, aku dh jrg blogwalking skrg..Bukan sebab malas..tapi sebab henpon..Aritu aku pnh gak up entry pasal mslh ni...Smpi skrg msh x setel..Aku xtahu ape mslh henpon aku ni..Aku xblh nak scroll down..hanya utk dashboard blog..Kalo utk benda2 lain masih blh..Yg tu buat ak lagi bingung..Kalo henpon ak ad mslh nak scroll, tentu2 lah seme benda xblh nak scroll kan? tapi kenapa kat dashboard blog je? Pelik bin ajaib la..Pdhl ak xde sentuh apa2 setting pon..

So drp mslh tu aku xblh nak melawat rakan2 yg update entry..Kdg2 tu terlepas entry pasal pengumuman pemenang..Ada 1 GA aku join, xperasan pengnjur dh umum pemenang ( sbb mslh di ata$), ttbe 1 hari tu tpandang 1 blogger ni wt entry pasal dia menang , trs ak klik link tu..Masih rezeki aku sbb aku check mmg blog ak antara yg terpilih menang..Hehe..cpt2 ak pm penganjur..Aku ingatkan dh lepas date utk serah details..rupanya penganjur kata masih valid.Alhamdulillah..Tapi masalah lain lak timbil, bila mana sponsor hadiah ni ckp adiah out of stock, so dia nk tukar kpd voucher..aku xnak sbb aku xpnh beli brg kat kedai dia..so no point kalo ak trm tawaran dia tu..Mungkin bkn rezeki aku..Tak hbs2 kan asyik terkena je aku ni...dh mls nak kira bape kali terkena dh..Sepatutnya dh thu ko nak sponsor brg, ko kena la sediakan awal2.. bukan main ckp je nk sponsor, sdgkan brg tu xde.. hangin2. tp ape ak blh buat..ak try tanya penganjur, tp masih xde feedback..tunggu jelh..kalo xde rezeki ak redha jelah..

***************

Ok, kepada yg dh jrg trm komen ak tu harap korg jgn lak xdtg blog ak..bukan niat ak xnak BW dan komen tp ak ada mslh...jwbnye lepas ni ak cme blh BW sewaktu kt opis je..blk umah aku dh lost..huhu..sbr jelh..

12 comments:

Nao Mei said...

Sabar je lah .cik akak pun jarang Bw..

Safirul Amar Azmi said...

Cuba view as desktop mila...kdg2 mobile view ni problem sikit

Cik Balqis said...

Tau sbb ape. Hoho. Sypn xbole scroll dashboard jgk. Awk g setting lps tu klik pd 'request desktop site'. Settle mslh :)
Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

Invisible Me said...

Kadang2 IM pun jadi. Tp ada jumpa satu cara. Kena letak 2 jari kt skrin. Satu lekat, satu skrol. Kalau nk ke bwh, jari bwh skrol jari atas lekat kat skrin. Belawanan bila ke atas. Trylah kak ;)

Invisible Me said...

Kadang2 IM pun jadi. Tp ada jumpa satu cara. Kena letak 2 jari kt skrin. Satu lekat, satu skrol. Kalau nk ke bwh, jari bwh skrol jari atas lekat kat skrin. Belawanan bila ke atas. Trylah kak ;)

Kakcik Nur said...

Semoga ada penyelesaian terhadap masalah yang dihadapi itu...

adianiez AIDA said...

aida x suka bw from phone.
and bw mostly kat opis...
sebab pc depan mata.
kat umah heboh dgn anak2 :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tkper ramai memahami kak..

p/s: yui dah fasa 4 kak kiranya dh leh mkn apa pun =)

Diana Rashid said...

macam tak adil je..kan?/mana boleh suka2 hati tukar hadiah.dah tahu nak taja kena sediakan hadiah tu dari awal.apa nama penaja tu.??

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alahai..mintak-mintak cepat la masalah tu selesaikan Cik Cammy..susah jugak kalau kita tak tau yang kita menang GA>.rugi besar tuu..huhuh

Jari Manis said...

no wonder lah dh lama x muncul di blog sis JM tu

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Hp saya ni pun ada masa biol jugak.
Ada masa sama jugak x boleh scroll down.