Tabung

26 August 2015

Kerana Bulu

Aku tak tahu lah korang dh baca belum viral pasal bulu ni...Aku xde link nya nak kasi korang baca sebab lupa nak copy paste..

Kesian betul kat pompuan tu sebab dapat suami mcm tu...Gila kejam..Apekah motif dia kahwini that girl kalau setakat nak menyeksa perasaan zahir dan batin that girl..Adeh la..Padahal bukan dia xtahu that girl tu berbulu lebat..Lebat pon bukan tahap mcm beruk lagi..Macam lah dia tu perfect sangat...


Hanya disentuh pada malam pertama sahaja...Selama 6bulan berkahwin, baru sekali disentuh.. Apakah perasaan korang kalau mcm ni jadi kat korg??Bila di tanya kenapa bersikap dingin, terus diberitakan dia jijik dengan bulu2 yang ada kat badan si isteri tu..Adeh la...Kalau dh mcm tu, jangan lah bukak lampu...Buat je dalam gelap..Yang ko nak bayangkan bulu2 kat badan dia tu napa??? Bukan bulu bergentel2 kasar pon ( ni apa yg aku bacalah, girl tu kata bulu dia lembut je, bukan kasar2 )


Kalau dh ko jijik, apesal ko still p pinang dia?? Ko bukan kenal sehari terus kawin...Budak tu pon bukannya berpurdah sampai ko xtahu keadaan dia...Pernah dia pakai baju lengan pendek..Bukan ko xtau keadaan fizikal dia mcm mn...Niat ko ape?? Dh merasa sekali, agaknya x sedap. so ko buat alasan sebab bulu dia?? Adeh...Takde alasan logik lain lagi ke ko nak bagi??ko dh hina ciptaan DIA..


Kekurangan cuma tang bulu, sampai lupa dan tak nampak dah kebaikan2 lain yg si isteri buat/ lakukan..Memang kejam lelaki mcm ni..Tak layak di jadikan suami...napa ko x lepas je isteri ko tu. kenapa masih nak simpan dia sbgi isteri?? memang ko ada niat saje nak seksa dia sbnrnya kan?? Ape nya pangai ko jantan mcm tu huhuhu....


Semoga ada penyelesaian untuk girl tu suatu hari nanti...Kalau suami xnak lepas, p je pejabat agama, mintak pandangan mcm mn...Kalau dh 6bulan xde nafkah batin, rasanya dh blh tuntut fasakh...Kot ek????kalau ak salah, harap dimaafkan...


So bersyukur lah kita kalau dpt suami yang blh terima kekurangan kita dgn hati yang terbuka...Aminn

9 comments:

salmiah awang said...

Sekali baca macam si lelaki ni ada rahsia di sebalik perkahwinan ni.macam sesi balas dendam je.Tapi sabarlah wahai wanita.Kebahagiaan kita yang sebenar bukan di dunia, tetapi di akhirat.Mohonlah pada Allah agar semuanya dipermudahkan.Kalau masih berjodoh,permudahkan urusan.Kalau tidak berjodoh, mohon berilah jalan keluar.Wallahu a'lam.

maaf...bercakap memang mudah.Terserah yang merasa untuk menjadi lebih kuat.

husna zahidi said...

ada jaa pompuan yg bbulu lebat tp bukan permintaan diorg.. lagipon bulu lebat mak mertua syg.. gituu..hehehe..

dalila said...

marah btl mila..sabar ye..ibu preggy xelok marah2..mmg rs xpuas ati klu jd mcm tu..lelaki tu mcm nk pertikai kejadian Allah..semoga ade penyelesaian utk pasangan ni..

Yana Yani said...

orang malaysia ke? islam?
teruknya perangai lelaki tu, memang nampak sangat nak aniaya ni

AMIIZAA said...

sedihhhhhh:( kesiannnn kat pompuan tu....

IQ = Iez Qis said...

tak baca lagi kisah ni...tapi kalau dibca dri tulisan mila, nampak la lelaki tu cari alasan...kesian kat perempuan tu...kalau tak nak, lepaskan...jangan diseksa batinnya....berdosa...

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

TUla..tu sebab orang tak bersyukur lah kan..ape la..patutnya terimalah seadanya bila dah berkahwin..ni tak..makin dihina plk..haihla dunia..

adianiez AIDA said...

oh aida terlepas kisah ni.
sampai nyer ati si asben.
da nikah, jgn la buat gitu.
takkan la krn bulu boleh geli sedemikian rupa...
gi la anta si bini ke facial hair removal. sponsor dia bagi kurang bulu :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mila,
laaaa
iols xtau pun kisah bulu ini