Tabung

27 September 2015

2nd Pregnancy : Selamat Bersalin Da!!

Syukur dengan kurniaan kedua ni.Anugerah yg sangat2 tiada nilai dan sangat2 indah buat aku 1 keluarga..Surprise sangat dengan kehadiran dia..Langsung takku jangka. hehe..

Aku dah selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada pagi Raya Korban, 24 September 2015..jam 8.37pagi dengan berat 3.8kg..

Aku sempat siapkan 1 entry pasal kontraksi kelahiran pada pagi raya tu..Ingatkan kontraksi main2 seperti sebelum2 ni, rupanya memang petanda yg dia nak keluar melihat dunia.Hihi.Mujur sempat sampai di hospital..Kalau lambat sikit, aku rasa, mau terberanak dalam kete.ekekeke.


Alhamdulillah dipermudahkan..

Arini dh masuk ari ke 5..Nanti ad masa aku cete pengalaman melahirkan baby girl ni..Tak sama semasa melahirkan abgnya Arfan dulu...hihi..



16 comments:

Aisy Nasiha said...

Berat baby semangat gak tu, tapi ibunya bercerita mcm mudah je bersalin.. tahniah dah selamat.. dah ada sepasang.. selamat berpantang..

Nurzaliza Mohd Ali said...

Alhamdulillah..Agak besar jugak babynye eek..

Masya said...

alhamdulillah.. tahniah awak....

Baiduri said...

Alhmdllah...tahniah, dh sepasang kan....
Selamat brpantang yek...hehe

Mar Mansor said...

Tahniah ye..

zai zamree said...

Alhamdulillah...tahniah...

wah...baby raya haji ni...besar & girl plak tu.
papepon selamat bpantang :)

Siti Rohaida Yusof said...

alhamdulillah..tahniah ye

dalila said...

wahh..tahniah mila..selamat berpantang..

IQ = Iez Qis said...

Tahniah mila!! Bby aidiladha! Heeeeee...IQ pun da 13hari. Sama2 berpantang la kita. Heeee

LM said...

Tahniah dear.. Slmt berpantang

Chekgu Azrine said...

Tahniah sis...
Salam perkenalan...

Hamelia Hamid said...

Alhamdulillah tahniah dear..xsabar nak tunggu next entry..mcm lebih kurang je kisah kita ni kan..hehe..tahniah lg sekali tau cz dah sepasang...heeee...slmt berpantang!

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Alhamdulillah dah selamat semunya..tahniah cammy..tak sbar nak tgk adik baby..hihih

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Alhamdulillah..semuanya dah selamat kan..sepasang dah..seronoknyaaa..Take care cammy selamat berpantang..enjoy breastfeeding moment tau..

adianiez AIDA said...

Kira mantop la dpt update blog time kontraksi.
Aida dulu bila da sakit x ingat apa dah :-)

Princes Yuyue said...

waaaa tahniah yee. makna nya yuyu bersalin dulu laa kan ,hihihiii